Connect with us

BOX

FOTO. Peste 80 de pugilişti au urcat în ring la Cupa Meseş


Sportivi de la 13 cluburi s-au duelat în ring fiecare fiind dornic să demonstreze că este cel mai bun. Gala a fost una reuşită, iar antrenorii de la CSM Zalău s-au declarat mulţumiţi de cum s-a desfăşurat ediţia din acest an


La finele săptămânii trecute, Zalăul a fost gazda unui eveniment pugilist de amploare. CSM Zalău a organizat a 46-a ediţie a Cupei “Meseş”, eveniment desfăşurat timp de două zile în Sala Sporturilor din Zalău.

Peste 80 de sportivi, reprezentând 13 cluburi din ţară au participat la ediţia din acest an la cele patru categorii de vârstă propuse de organizatori, copii, cadeţi, juniori şi tineret, băieţi şi fete.

Cluburile care şi-au anunţat prezenţa sunt CSM Cluj, CS Gheorgheni, CSM Piteşti, SCM Târgu Mureş, CS Dacia Orăştie, Box Club MLG Zalău, AS Zărneşti, CS Felix Botoşani, CS Jiul Rovinari, Basti Box Salonta, Bengu Box Marghita, Speranţa Jucu şi, bineînţeles, CSM Zalău.

Timp de două zile, pugiliştii s-au duelat în ring, fiecare fiind dornic să demonstreze că este cel mai bun. Peste 100 de persoane au fost prezente în tribunele Sălii Sporturilor şi şi-au încurajat favoriţii. Gala a debutat vineri, atunci când a avut loc şi premierea celor mai buni sportivi de la CSM Zalău în anul 2019.

Au fost meciuri frumoase, iar antrenorii de la CSM Zalău se declară mulţumiţi de cum s-a desfăşurat ediţia din acest an a Cupei Meseş.

“Am încercat să caut meciuri tari pentru sportivii noştri şi nu i-am menajat deloc. Avem mulţi sportivi valoroşi, dar dintre ei vreau să selectez să ştiu că am pe ce mă baza ca să reuşim să reprezentăm cu cinste Zalăul şi Şimleul Silvaniei şi bineînţeles, România. În lista cu care cred că pot atinge înalta performanţă se numără Tănăsescu Diana, Hidigan Margareta, Cristian Terec, Oşan Elida, Rareş Grama, dar avem şi alţii care promit şi aş vrea să îi evidenţiez pe Andrei Roşca, Cristian Balint, Mario Pop, Maria Satmari, Rafaela Dovlete şi mulţi alţii”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

De asemenea, această gală nu se putea desfăşura fără aportul arbitrilor, iar pe această cale, antrenorul Adi Popuţea a ţinut să le mulţumească celor care au contribuit la încă o ediţie reuşită a Cupei Meseş.

“Cred că a fost o gală reuşită, fără erori de arbitraj. Aş vrea să le mulţumesc arbitrilor locali care sunt alături de noi, Laurenţiu Lăpuşte, Pusok Levente, Dan Sabău, Constantin Scripcaru şi Mircea Hărăstăşan”, a mai spus antrenorul de la CSM Zalău.

În cele două zile de competiţie au avut loc nu mai puţin de 35 de meciuri, iar sportivii finalişti au fost răsplătiţi pentru eforturi cu diplome şi cupe.

În ceea ce priveşte asistenţa numeroasă de la această gală, CSM Zalău speră să adune şi mai multă lume la ediţiile din anii ce urmează. “Mă bucur că am reuşit să atragem mai mult lume la galele de box, comparativ cu ultimii ani. Sper să reuşim să umplem sala de spectatori la galele următoare”, a încheiat Popuţea.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 11 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX