Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Zalău premiată pentru excelenţă în administraţie, în cadrul Galei AMR


Administraţia locală condusă de Ionel Ciunt a fost una dintre laureatele Galei Asociaţiei Municipiilor din România, pentru atragerea fondurilor europene în domeniul eficientizării energetice şi a reducerii emisiilor de CO2. Distincţia a fost primită de viceprimarul Teodor Bălăjel, prezent la evenimentul din capitală


În perioada 9 – 10 decembrie, viceprimarul Teodor Bălăjel a reprezentat Primăria Municipiului Zalău în cadrul Asociaţiei Municipiilor din România (AMR).

Cu această ocazie, “vicele” urbei de la poalele Meseşului a participat la întâlnirile organizate în cadrul Asociaţiei, respectiv Adunarea Generală a AMR şi Gala AMR.

Evenimentul “GALA AMR – EXCELENŢĂ ÎN ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ” se află la a III-a ediţie şi în cadrul acestuia a fost premiată performanţa în 10 domenii de interes pentru administraţia locală.

Primăria Municipiului Zalău a fost premiată pentru excelenţă în administraţie.

Premiul a fost ridicat de viceprimarul Teodor Bălăjel, prezent la Bucureşti special pentru această ocazie.

Era de aşteptat ca Primăria Municipiului Zalău să obţină cel puţin un premiu din partea AMR, ţinând cont de faptul că administraţia locală a atras sume record din fonduri europene de circa 100 milioane euro, doar într-un singur mandat!?

“Această apreciere este rezultatul fondurilor europene atrase de Primăria Municipiului Zalău pentru eficienţă energetică şi reducerea emisiilor de CO2, proiecte care cuprind lucrări de îmbunătăţire a performanţei energetice a clădirilor rezidenţiale, clădirilor publice şi iluminatului public. Valoarea acestor proiecte este de 77 milioane lei”, se arată într-o postare pe pagina oficială a Primăriei Zalău.

Viceprimarul Teodor Bălăjel se va întâlni la Bucureşti şi cu ministrul Fondurilor Europene – Marcel Boloş, dar şi cu reprezentanţii Ministerului Mediului, cu care va discuta ultimele noutăţi legate de proiectele pe care Primăria le derulează pe fonduri europene.

“Azi – 9 Decembrie – am avut bucuria, onoarea şi plăcerea să primesc şi să mulţumesc pentru premiul de excelenţă acordat în cadrul galei Asociaţiei Municipiilor din România municipiului Zalău. Acest premiu este rezultatul muncii colegilor din Primărie, a administraţiei locale şi a cetăţenilor din oraş care ne-au acordat încrederea şi pe care vrem să-i reprezentăm cât mai bine”, este mesajul transmis de Teodor Bălăjel, viceprimar al municipiului Zalău.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care va apărea miercuri, 11 decembrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj