Connect with us

Ştiri din Sălaj

Într-un final, conducerea Dedeman a anunțat deschiderea oficială a magazinului din Zalău


Lucrările la magazinul Dedeman de la Zalău se află pe ultima sută de metri. Într-o săptămână muncitorii ar putea finaliza magazinul, susțin sursele Ştirile din Sălaj. Iniţial, inaugurarea magazinului era programată pentru data de 19 decembrie, dar reprezentanţii Dedeman se pare că s-au mobilizat şi au programat deschiderea oficială cu o zi mai repede, pe 18 decembrie 


Acțiunea “Dedeman” a început în urbea de la poalele Meseşului în data 7 iunie cu primele lucrări pregătitoare, de eliberare a terenului și de nivelare, lucrări necesare construirii noului magazin din Zalău.

Primăria Zalău a eliberat autorizația de construire pentru noul magazin Dedeman, situat vizavi de Sala Sporturilor, în data de 16 aprilie.

Magazinul Dedeman va avea o suprafață de 36.729 metri pătrați și va fi amplasat pe strada Fabricii, la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazul.

Va avea intrarea principală direct din bulevard, precum și o intrare secundară amenajată de pe strada Fabricii pentru curtea de serviciu și aprovizionare.

Lucrările se află pe ultima sută de metri, iar în luna viitoare sălăjenii vor putea trece pragul noului magazin. A fost asfaltată intrarea dinspre bulevard, iar recent muncitorii au finalizat de montat şi panoul publicitare luminos cu însemnele DEDEMAN.

Iniţial, inaugurarea magazinului era programată pentru data de 19 decembrie, însă munictorii au făcut eforturi considerabile, astfel că dechiderea oficială va avea loc pe 18 decembriem, săptămăna viitoare miercuri.

Magazinul Dedeman oferă peste 170 de locuri de muncă

După ce proiectul noului magazin Dedeman din municipiu a intrat în linie dreapta, AJOFM Salaj ne-a informat că agentul economic caută să angajeze peste 170 de persoane.

Printre posturile oferite de Dedeman se numară: șef de birouri și administrativ: funcționari, contabili, vânzători, gestionari, casieri, agenți de securitate, șoferi, camaragiu, dispecer sau tehnician.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj