Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tânăra grav rănită în accidentul de la Mirşid are nevoie de noi. Donează sânge pentru Denisa!

Covaciu Denisa Florentina are doar 18 ani, este din localitatea Popeni (comuna Mirşid), iar sâmbătă noaptea a fost victima unui grav eveniment rutier.

În jurul orei 3.30, pe raza localităţii Mirşid, autoturismul – în care tânăra se afla ca pasageră – a pierdut controlul direcției de deplasare şi a intrat într-un parapet de la marginea drumului.

Tânărul aflat la volan, Florin Lăcătuş – un adolescent de 19 ani din Mirşid (altfel spus vărul tinerei) a scăpat cu răni uşoare, însă pasagera de pe locul din dreapta față a suferit răni grave.

Transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Zalău, Denisa Florentina a fost trimisă apoi la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Starea tinerei este critică. Conform apropiaţilor victimei, Denisa Florentina a suferit multiple fracturi la membrele superioase şi la membrele inferioare, dar şi leziuni la nivelul creierului.

“A intrat în comă şi de atunci nu s-a mai trezit. Are sânge pe creier, îi este rupt piciorul drept și o mână. A pierdut foarte mult sânge şi are nevoie de donatori. Sperăm ca Dumezeu să o trezească”, ne-a spus cu durere în suflet Teodora, una dintre prietenele ei.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect.


“Bună. Vă rog din suflet, cine poate să meargă să doneze sânge pentru acest suflet minunat – Covaciu Denisa Florentina, care este internată la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca, strada Clinicii, ATI1😭 Vă rog din suflet, cine are bună voinţă să meargă la Centrul de Transfuzii din Zalău sau din alt judeţ, care vor să ajute 😥Mulţumesc mult! POATE PRIMI DE LA ORICE GRUPĂ. Vă rog specificaţi numele pentru cine donaţi!”, este mesajul postat de prietenele tinerei pe reţelele de socializare.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj