Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mirajul Crăciunului vine şi la Letca. Concert de colinde cu participanţi inediţi


Pe scenă vor urca grupuri şi elevi din comună împreună cu talentata Patricia Moldovan, coruri din judeţul Maramureş, dar şi doctorul de familie din comună – Mihai-Ionel Iacob, cel care a devenit deja şi un personaj cunoscut în păstrarea şi promovarea tradiţiilor, a portului şi a muzicii populare


În aşteptarea Sfintelor Sărbători de Iarnă, la Letca va avea loc şi un concert de colinde.

Astfel, Primăria comunei Letca, împreună cu Consiliul Local prin Centrul de Informare şi Promovarea Turistică, organizează pe data de 19 decembrie un Program de colinde la Căminul cultural din centrul comunal.

Conform celor spuse de organizatori, pe scenă vor urca grupuri şi elevi din comună, coruri din judeţul Maramureş, dar şi doctorul de familie din comună – Mihai-Ionel Iacob, cel care a devenit deja şi un personaj cunoscut în păstrarea şi promovarea tradiţiilor, a portului şi a muzicii populare!

Începâd cu ora 17.00, pentru cetăţenii comunei şi nu numai, vor colinda o voce deosebită – Patricia Moldovan – fiică a satului Lemniu, un grup de copii din satul Lemniu coordonat de Pr. Vasile Mureşan, elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Letca, Dr. Mihai-Ionel Iacob, Corul Armonia Chioreană al Căminului Cultural din localitatea Ciolt (judeţul Maramureş) sau Corul bărbătesc “Cânturi” din Chioar al Căminului Cultural din Vălenii Şomcutei (jud. Maramureş).

Ediţia din acest an a concertului ar fi a treia, iar ultima a avut loc în anul 2017.

“E un eveniment frumos, un eveniment pentru sufletul tuturor, care am dori să devină o tradiţie în comuna noastră”, a punctat Dorel Man, primarul comunei Letca.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 4 decembrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj