Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a intrat în vacanţă până în 15 ianuarie


Elevii lui Marius Paşca şi Alexandru Pop au primit liber mai bine de o lună de zile, după care vor încerca un asalt retur, într-o bătălie acerbă pentru evitarea retrogradării


După meciul de la Alba Iulia, SCM Zalău a mai efectuat câteva antrenamente, iar din această săptămână jucătorii au intrat în vacanţă.

Nu şi conducerea, care are mult de muncă în această perioadă, pentru a căuta jucători de valoare care să fie transferaţi sub Meseş.

Antrenorul Marius Paşca este cel mai activ în această perioadă şi cauză întăriri. Tehnicianul lui SCM speră ca până în jurul datei de 20 decembrie să ştie în proporţii mari lotul pe care se va putea baza în retur.

Asta pentru ca la reluarea pregătirilor să fie prezenţi toţi jucătorii care vor face parte din lotul pentru retur.

SCM Zalău va intra în vacanţă până în jurul datei de 15 ianuarie când va avea loc reunirea.

În primele săptămâni, Răzvan Dulap şi compania se vor pregăti pe plan local, după care va urma un cantonament de cel puţin 7 zile, locaţia aleasă pentru stagiul de pregătire urmând să fie decisă în perioada următoare. Iniţial, s-a discutat de o pregătire centralizată în Ungaria, la Nyírbátor, dar până la urmă jucătorii efectua un stagiu montan într-o staţiune din România.

Aproape două luni va avea la dispoziţie SCM Zalău să se pregătească pentru a doua parte a campionatului, care va începe pe data de 7 martie.

Zălăuanii vor avea parte de două deplasări consecutive la reluarea campionatului, urmând ca elevii lui Marius Paşca şi Alexandru Pop să joace în etapa a XVI-a la Unirea Dej, după care în runda a XVII-a la Viitorul Şelimbăr.

“Până în 20 decembrie vrem să ştim jucătorii pe care îi vom transfera şi pe ce lot ne  vom baza în retur. Vom pune la punct şi perioada de pregătire, cantonamentul, dar şi jocurile amicale pe care le vom disputa până la reluarea campionatului”, ne-a spus antrenorul Marius Paşca.

SCM Zalău a terminat anul pe penultimul loc şi va avea viaţă grea în bătălia pentru evitarea retrogradării.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL