Connect with us

Ştiri din Sălaj

Imagini cu altarul de vară – locul de căsătorii în aer liber din Zalău


Primăria Zalău pregăteşte o surpriză tinerilor, iar de anul viitor aceştia se vor putea căsători şi în aer liber, într-un altar de vară amenajat în Parcul Central.


Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, spune că o firmă privată a realizat gratuit proiectarea, iar din februarie 2020 Citadin se apucă de treabă. Altarul de vară pentru căsătorii în aer liber va fi finalizat la finele lunii aprilie.

Primăria susţine că va face tot ce îi stă în putere să onoreze toate solicitările care vor veni din partea tinerilor căsătoriţi.

“În mandatul nostru am căutat să înfrumuseţăm cât mai multe zone din oraş, să venim cu lucrări în cât mai multe zone şi s-a lucrat în toate cartierele din Zalău. 

Am executat, pe lângă lucrări de mordernizare a infrastructurii rutiere, alei, trotuare, ziduri de sprijin, mobiler, şi lucrări peisagistice care sunt foarte frumoase în oraş şi apreciate de cetăţeni. Aş aminti zona de la Spitalul de Boli Infecţioanse, zona din cartierul Porolissum, zona de la Penny – str Voievod Gelu, zona Simion Bărnuţiu, zona Stadion, dar şi lucrările din zona centrală a oraşului.

Am amintit atunci că dorim să realizăm pentru tinerii din municipiul Zalău, o zonă pentru căsătorii în aer liber. Ne-am preocupat şi vrem ca în mandatul acesta să finalizăm cât mai repede, cel târziu 30 aprilie, să realizăm o zonă de căsătorii – un altar de vară, în Parcul central din oraş.

Am luat legătura cu mai multe firme şi arhitecţi din oraş, pentru că vrem să avem o peisagistică deosebită şi la ora actuală avem o propunere de soluţie. Ne-a ajutat firma benevol, fără costuri, fără nimic.

În această perioadă ne pregătim, avem datele tehnice şi cu firma Citadin să ne aprovizionăm cu materiale, să facem toate demersurile necesare astfel încât în februarie să întrăm cu lucrări şi să implementăm proiectul pentru realizarea acestui altar de vară.

Cred că va fi un proiect reuşit şi va veni să întrăgească peisagistica deosebită care există în oraş, dar va da şi un plus de valoare frumuseţii Parcului Central. Sper să avem cât mai multe solicitări din partea tinerilor.”

a declarat pentru Ştirile din Sălaj, vicele Bălăjel.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj