Connect with us

DIVIZIA A1

Sergiu Stancu: ”Va fi un meci foarte disputat cu Volei Municipal Zalău”


Antrenorul celor de la Arcada Galaţi consideră că duelul cu zălăuanii va fi unul disputat şi de această dată, la fel cum s-a întâmplat în fiecare an


Arcada Galaţi este lider în Divizia A1 la volei masculin şi în runda de la finele săptămânii are parte de un duel de foc cu ocupanta locului secund, Volei Municipal Zalău. Întotdeauna duelurile dintre cele două formaţii au fost foarte disputate.

De altfel, Sergiu Stancu, antrenorul echipei gălăţene consideră că şi de această dată o să fie un meci la fel de frumos şi de disputat, ca de fiecare dată.

“Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului. Volei Municipal are în componenţă jucători de valoare, jucători internaţionali. Sunt convins că va fi un meci foarte disputat, cum de altfel au fost toate partidele împotriva Zalăului. Ca la fiecare meci vom intra în teren cu gândul la victorie”, ne-a declarat Sergiu Stancu.

La gruparea gălăţeană evoluează şi experimentatul Milos Terzic, multiplu campion naţional cu Steaua Roşie Belgrad şi care are în palmares şi un titlu cucerit cu Tomis Constanţa. Din 2018 evoluează la Arcada şi înaintea meciului cu Volei Municipal Zalău consideră că nu există o favorită, mai ales că niciuna dintre cele două formaţii nu a evoluat la potenţialul maxim până acum.

“Suntem două echipe care încă nu au jucat la potenţialul maxim. Ambele suntem implicate în lupta pentru titlul naţional alături de Craiova şi Dinamo. Mă aştept la un meci bun, în care seriviciul va decide câştigătoarea. Avem aşteptări mari, dar la fel are şi Zalăul, şi respectăm adversarul. Cine va avea mai multă dorinţă şi energie şi va fi mai pregătită la momentul respectiv, va câştiga, dar sezonul este lung. N-aş spune că Arcada este favorită pentru că în prezent nu jucăm cel mai bun volei al nostru. Va fi foarte dificil şi singurul avantaj pe care-l avem este cel al terenului propriu”, ne-a declarat şi Milos Terzic.

Reamintim faptul că disputa dintre Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1