Connect with us

DIVIZIA A1

Ovidiu Darlaczi, înaintea meciului cu Arcada Galaţi: ”Vom da tot ce avem mai bun în acest meci”


Voleibalistul celor de la Volei Municipal Zalău consideră că nu există favorită înaintea acestui joc şi zălăuanii vor da totul pe teren pentru a câştiga derby-ul cu echipa gălăţeană


La finalul acestei săptămâni, în Divizia A1 de volei masculin are loc un derby veritabil între primele două clasate, Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău.

La prima vedere, gălăţeni par favoriţi, mai ales că meciul se dispută pe teren propriu, însă, niciuna dintre cele două formaţii nu a arătat cel mai bun volei în acest start de sezon.

Prin urmare, orice se poate întâmpla. Cert este că înaintea acestui joc, zălăuanii s-au pregătit exemplar conform celor spuse de voleibalistul Ovidiu Darlaczi şi elevii lui Bogdan Tănase vor da totul pentru a obţine cele trei puncte.

“Jucăm cu Arcada Galaţi, campioana României, dar ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, cum am făcut-o şi până acum. Fiecare dintre noi va da tot ce poate mai bun în acest meci. Nu ştiu dacă Arcada sau noi suntem favoriţi. Fiecare joc trebuie luat în seamă şi jucat până la ultimul punct”, a declarat Ovidiu Darlaczi.

Disputa dintre Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1