Connect with us

Sporturi

Juniorii de la Rapid Jibou, prestaţie bună la un turneu internaţional de la Arad


Grupa de 2008 antrenată de Vlad Paşcalău a avut o evoluţie bună la Cupa Atletico de la Arad, unde a reuşit să câştige în faţa unor grupări din Ungaria şi Serbia şi să remizeze cu UTA Arad!


A devenit o tradiţie ca Rapid Jibou să participe în luna decembrie a fiecărui an la Cupa Atletico de la Arad, un turneu internaţional, unde sunt prezente echipe din România, Ungaria, Serbia sau Bosnia şi Herţegovina.

La ediţia din acest an a luat startul grupa din 2008 pregătită de antrenorul Vlad Paşcalău, cel care a reuşit să îşi mobilizeze foarte bine elevii pentru un astfel de turneu, astfel că Rapid Jibou a avut o prestaţie bună pe durata celor trei zile de competiţie.

Cinci partide a disputat Rapid Jibou la Cupa Atletico, reuşid două vicotrii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Jibouanii au câştigat în grupă contra echipei din Ungaria – Mezga Kaposvar, cu 4 – 1 şi au reuşit o remiză, scor 0 – 0 cu UTA Arad.  În faţa echipei din Serbia, Lusi Tesnjar, Rapid Jibou a pierdut cu 4 – 0, dar cu 4 puncte acumulate a reuşit să iasă din grupă.

În fazele eliminatorii, gruparea de pe Someş a mai disputat două partide, cu Polet Dorcol Belgrad din Serbia, (victorie cu 4 – 0) şi cu Academia Brosovszky din Ungaria, în faţa căreia, elevii lui Vlad Paşcalău au cedat la limită, scor 1 – 2.

La categoria 2008, au participat 12 echipei, iar Rapid Jibou a reuşit să se claseze în primele şapte locuri, antrenorul Vlad Paşcalău fiind mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 decembrie. 

De la Rapid Jibou s-a remarcat în mod special  Cristian Iacob, care a marcat şase goluri şi a intrat în atenţia celor de la UTA Arad, formaţie care şi-a manifestat intenţia de a-l transfera pe jucător. Şi eu am fost copil şi îmi amintesc cum aşteptam iarna ca să plecăm la turneul de la Arad. Era cea mai mare bucurie, la fel cum a fost şi pentru jucătorii mei. Mă bucur că am reuşit să aduc zâmbetul pe chipul copiilor. A fost un turneu reuşit. Felicit tinerii fotbalişti ai echipei noastre, dar şi pe părinţii lor care înţeleg că sportul este foarte important pentru sănătatea copiilor.

Vlad Paşcalău,  antrenorul echipei Rapid Jibou

 


Rapid Jibou: Patric Teglaş, Denis Modi, Cristian Iacob, Darian Marian, Ionuţ Forna, Paul Miclea, Mario Mureşan, Denis Taloş, Răzvan Ilieş, Andrei Chiş, Mihai Bota, Alexandru Roman şi Rareş Vlaicu. Antrenor: Vlad Paşcalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi