Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se pregăteşte intens în cantonament


“Sunt mulţumit. Este o perioadă bună,  de încărcătură, iar fetele se pregătesc bine”, a spus Tadici din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, care se va încheia vineri


De lunea trecută, HC Zalău se află în cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde face o pregătire mixtă. După aproape 10 zile de cantonament, antrenorul Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit de modul cum se pregătesc elevele sale.

“Ne pregătim bine şi până în momentul de faţă sunt mulţumit. Este o perioadă bună, de încărcătură, iar fetele au tras bine şi sunt mulţumit că nu am avut alte probleme de întinderi sau contracturi, cu toate că în această perioadă este foarte frig la Cheile Grădiştei.Noi când am venit în cantonament aveam pregătirea formată în proporţie de 60%, deoarece fetele au avut un program activ şi în cele 8 zile de vacanţă”, a spus Gheorghe Tadici.

HC Zalău a disputat până acum două partide amicale, cu Dunărea Brăila, iar în aceste zile mai urmează să joace un amical cu Rapid Bucureşti. S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, în care antrenorul a vrut să vadă la treabă toate jucătoarele.

Pentru câteva zile, din cantonament au lipsit Amalia Coman şi Alexandra Vrabie, care au participat cu Naţionala de tineret la un turneu intrnaţional din Ungaria. Vrabie va pleca cu lotul de tineret şi la un turneu în Franţa, în zilele următoare.

În această perioadă de pregătire, Dana Abed-Kader a avut mici probleme din cauza unei entorse, dar restul jucătoarelor au fost ferite de accidentări. HC Zalău va reveni vineri din cantonament, iar jucătoarele vor avea liber sâmbătă şi duminică.

De luni, pregătirile se vor relua pe plan local, după care gruparea de sub Meseş urmează să înceapă seria turneelor amicale. Primul va fi la Slatina, în perioada 12 – 13 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL