Connect with us

BOX

Eveniment pugilistic de amploare în Sala Sporturilor din Zalău


CSM Zalău va organiza ediţia cu numărul 46 a Cupei Meseş la box, competiţie la care şi-au anunţat prezenţa nu mai puţin de 12 cluburi


În final de an, cu toţii ne bucurăm de magia Sărbătorilor de Iarnă şi petrecem timpul alături de cei dragi. Însă, până la acele clipe, la fel cum ne-a obişnuit de atâţia ani, CSM Zalău organizează o nouă ediţie a Cupei “Meseş”, competiţie ce în acest an ajunge la cea de-a 46-a ediţie.

E un prilej bun pentru a lua parte la acest eveniment sportiv, mai ales că va fi unul de amploare. Peste 80 de sportivi, reprezentând 12 cluburi din ţară vor participa la ediţia din acest an la cele patru categorii de vârstă propuse de organizatori, copii, cadeţi, juniori şi tineret, băieţi şi fete. Cluburile care şi-au anunţat prezenţa sunt CSM Cluj, CS Gheorgheni, CSM Piteşti, SCM Târgu Mureş, CS Dacia Orăştie, Box Club MLG Zalău, AS Zărneşti, CS Felix Botoşani, CS Jiul Rovinari, Basti Box Salonta, Speranţa Jucu şi, bineînţeles, CSM Zalău. Evenimentul va avea loc la final de săptămână.

Gala 1 va debuta vineri, de la ora 16.00, iar o oră şi jumătate mai târziu va avea loc premierea celor mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Zalău. De la ora 18.15 va începe Gala 2, urmând ca duminică să aibă loc Gala Finală.

Pentru cei care doresc să participe la acest eveniment, să spunem că intrarea va fi gratis, locul de desfăşurare al evenimentului fiind Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX