Connect with us

BOX

VIDEO. Paul Magdaş, medaliat cu argint la Cupa României


Pugilistul de la CSM Zalău a avut o comportare bună la competiţia desfăşurată în Iaşi şi a reuşit să cucerească medalia de argint, fiind învins în finală de Gabriel Albert Florescu de la Centrul Naţional Olimpic de pregătire de la Bacău


La finele săptămânii trecute, municipiul Iaşi a fost gazda Cupei României la Box, competiţie rezervată categoriei de vârstă tineret. Pentru acest concurs, CSM Zalău a deplasat doi sportivi. Este vorba despre Paul Magdaş, sportiv ce a boxat la categoria de greutate +91 kg şi Adrian Rus la 75 de kilograme. Cei doi pugilişti au fost însoţiţi la competiţie de maestrul Ioan Dragoş.

Competiţia a fost găzduită de Sala Polivalentă din Iaşi şi s-a desfăşurat în organizarea Federaţiei Române de Box, DJST Iaşi şi Asociaţia Judeţeană de Box Iaşi.

Din păcate, Adrian Rus nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi şi a fost învins încă din primul meci, părăsind prematur competiţia. Alta a fost situaţia lui Paul Magdaş.

Pugilistul de la CSM Zalău a boxat cu Andrei Aurel Grigore, sportiv pe care l-a învins înainte de limită, calificându-se astfel în finala categoriei +91 kilograme, acolo unde îl aştepta Albert Gabriel Florescu, un craiovean de la Centrul Naţional Olimpic de pregătire de la Bacău.Experienţa olteanului s-a simţit şi Florescu a reuşit să-l învingă pe Magdaş adjudecându-şi medalia de aur la Cupa României. Sălăjeanul nostru a fost nevoit să se mulţumească cu medalia de argint.

Oricum, obiectivul Clubului Sportiv Municipal Zalău a fost îndeplinit, iar maestrul Ioan Dragoş se declară mulţumit de rezultatul obţinut de elevul său. “Paul a reuşit să câştige medalia de argint şi obiectivul a fost îndeplinit. A avut o comportare bună şi sunt mulţumit de rezultatul obţinut”, ne-a declarat Ioan Dragoş.

Să spunem că pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează la finalul săptămânii o nouă competiţie puternică şi tradiţională. Este vorba despre Cupa “Meseş”, gală ce va avea loc în Sala Sporturilor din Zalău.

Sursa video: Lascu Florian Leonard

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX