Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal a încheiat anul cu un gol în poarta campioanei Lituaniei


La ultimul meci din 2019, şimleuanul a marcat pentru Zalgiris în partida cu campioana Suduva şi a încheiat campionatul cu 15 reuşite


De doi ani şi jumătate evoluează Liviu Antal în Lituania, la Zalgiris, formaţie cu care a fost vicecampion de trei ori la rând şi a câştigat anul trecut Cupa Lituaniei.

În 2018, şimleuanul a marcat 23 de goluri în cele 28 de partide din campionat, iar în 2019 a avut tot o prestaţie bună şi a terminat anul cu 15 reuşite în cele 28 de meciuri.

Antal a reuşit ultimul gol în ultima rundă din play-off, când Zalgiris a întâlnit campioana Suduva. Jocul nu a mai avut nicio miză, deoarece primele două clasate se ştiau de câteva runde. Şimleuanul a reuşit să deschidă scorul în primele minute, după ce a marcat dintr-un penalty, dar până la final, Suduva a întors scorul şi a câştigat cu 2 – 1.

Liviu Antal a fost al doilea marcator al echipei în 2019 şi al patrulea din campionat. Fotbalistul a fost inclus şi în echipa ideală din acest campionat.

Şimleuanul mai are contract încă un an cu Zalgiris, dar poate pleca în această iarnă, în cazul în care primeşte o ofertă mai bună decât în Lituania.

“Ţinând cont de cum am început pregătirea şi că am lipsit, pot spune că sunt mulţumit. Am înscris de 15 ori în campionat, de trei ori în cupă şi odată în Europa. Dar, bineînţeles că tot timpul îmi doresc mai mult”, ne-a declarat Liviu Antal.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL