Connect with us

DIVIZIA A1

Perioadă de foc pentru Volei Municipal Zalău: 5 meciuri în două săptămâni!


Din 7 şi până în 21 decembrie, vicecampioana României va susţine două partide în campionat, două în Cupa Challenge, dar şi un joc în Cupa României


Final de an încărcat pentru Volei Municipal Zalău, care până la scurta vancaţă de iarnă are de susţinut cinci meciuri în trei competiţii diferite. Îngrijorător pentru gruparea de sub Meseş este faptul că aceste cinci jocuri urmează să se dispute într-un  interval foarte scurt de timp, doar două săptămâni.

Astfel, în doar 14 zile, Volei Municipal Zalău are de jucat două partide în Divizia A1, două în Cupa Challenge, iar un joc în Cupa României. În această perioadă de foc, vicecampioana României întâlneşte adversari redutabili, mai ales în campionat, urmând să joace pe 7 decembrie, în deplasare la Arcada Galaţi, iar în ultima rundă, pe 14 decembrie, pe teren propriu cu SCMU Craiova, ocupanta locului 3.

Vicecampioana are de susţinut şi “dubla” din 16-zecimile Cupei Challnge, cu campioana din Danemarca, Gentofte Voley, pe 11 decembrie fiind programat jocul tur, în deplasare, iar pe 18 decembrie, partida retur, la Zalău.

Ultimul joc al anului va fi şi cel mai uşor, urmând ca pe 21 decembrie, Volei Municipal Zalău să joace în deplasare, la divizionara secundă Steaua Bucureşti, partida urmând să conteze pentru sferturile Cupei României. Pe lângă cele 5 jocuri în două săptămâni, Volei Municipal Zalău are de parcurs şi trei deplasări lungi, la Galaţi, în Danemarca la Gentofte, dar şi la Bucureşti, iar antrenorul Bogdan Tănase speră ca echipa sa să gestioneze cât mai bine această perioadă.

“Consider că în meciul cu Explorări ne-am pregătit pentru meciurile care urmează în acest final de an. Avem o perioadă grea, obositoare pentru că avem 5 meciuri în 14 zile, cu deplasări destul de lungi, unde cu siguranță, concentrarea jucătorilor va fi alta. De aceea, poate un meci disputat cum a fost cel cu Baia Mare ne ajută”, a declarat antrenorul Bogdan Tănase.


Programul din final de an pentru CSVM Zalău:

07.12: Arcada – CSVM Zalău

11.12: Gentofte Volley – CSVM Zalău

14.12: CSVM Zalău – SCMU Craiova

18.12: CSVM Zalău – Gentofte Volley

21.12: Steaua – CSVM Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1