Connect with us

JUNIORI

Speranţele de la CSS Zalău şi-au trecut în cont încă un turneu


Băieţii lui Dan Onuţe au reuşit să câştige şi al doilea turneu după ce s-au impus în primul turneu de la Baia Mare. Zălăuanii au înregistrat victorii pe linie şi la al doilea turneu, desfăşurat la Zalău


Voleibaliştii de la CSS Zalău, categoria de vârstă speranţe, au început în forţă acest campionat şi au reuşit să câştige primul turneu, desfăşurat la finalul lunii octombrie la Baia Mare. Băieţii lui Dan Onuţe au înregistrat victorii pe linie în Maramureş, câştigând 9 puncte.

La finele săptămânii trecute, a venit rândul celor de la Academia de Volei “Lazăr Marius” să organizeze cel de-al doilea turneu la care s-au aflat la start cele patru echipe din Seria E, Academia de Volei “Lazăr Marius”, CSS Zalău, CSS 2 Baia Mare şi CSS Topliţa.

Chiar dacă disputa dintre CSS 2 Baia Mare şi CSS Topliţa a deschis turneul, duelul celor două echipe sălăjene a fost cel mai frumos al primei zile. CSS Zalău a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1 la seturi, dar “academicienii” au avut puterea să revină de două ori. Până la urmă, duelul a fost câştigat de băieţii lui Dan Onuţe în tie-break.

Pentru CSS Zalău au urmat două victorii cu 3 – 0 în faţa celor de la CSS Topliţa şi CSS 2 Baia Mare, astfel că elevii lui Dan Onuţe şi-au adjudecat şi cel de-al doilea turneu.

“Se vede un progres de la primul la al doilea turneu. Sunt mulţumit de băieţi. Suntem pe locul 1 în grupă şi chiar dacă am pierdut un punct cu Academia, este în regulă şi sunt mulţumit de cum s-au comportat în joc elevii mei pentru că am pus în practică ceea ce am învăţat la antrenamente. Suntem pe drumul cel bun şi vrem să câştigăm grupa să putem organiza turneul semifinal acasă, pentru că sunt şanse mai mari să ne calificăm la turneul final”, ne-a declarat Dan Onuţe.

Pe locul secund s-a clasat Academia de Volei “Lazăr Marius”, care a reuşit să câştige cu 3 – 0 în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare, echipă ce a trecut la rândul ei de CSS Topliţa în trei seturi. În al treilea meci, A.V. “Lazăr Marius” a fost înfrântă în trei seturi de echipa din Topliţa.. “A fost mult mai bine faţă de primul turneu. Am reuşit să câştigăm un meci, am pierdut unul în cinci seturi şi până la urmă am terminat pe locul 2”, ne-a declarat Marius Lazăr.


CSS Zalău: Claudiu Stoica, Dan Vlad Pop, Vlad Almaş, Raul Boieş, Szabo Cristian, George Horincar, Szabo Daniel, Raul Şandor, Vlad Pop şi Bogdan Pavel. Antrenor: Dan Onuţe


Academia de Volei “Lazăr Marius”: Denis Rus, Alexandru Chiş, Răzvan Bordaş, Ştefan Pocol, Raul Bode, Antonio Roş, Luca Santavan, Cezar Abraham, Ovidiu Gheţe, Rafael Rad, Raul Pantovici, Rareş Puşcaş şi Lazar Crehul Andrei. Antrenor: Marius Lazăr


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI