Connect with us

Sporturi

Când vine caravana Coca-Cola în Sălaj? Pe listă este Zalăul, dar şi Şimleul


Urbea de la poalele Meseşului a câştigat un concurs pe facebook care avea ca premiu venirea caravanei Coca-Cola în Zalău. În finala a ajuns şi Şimleu Silvaniei, iar cei de la Coca-Cola le-au produs o surpriză participanţilor, iar caravana va ajunge şi în urbea de la poalele Măgurii


Un concurs organizat de Coca-Cola a provocat nebunie pe facebook, iar organizatorii au făcut un live pe reţeaua de socializare în care oamenii trebuiau să voteze unul dintre cinci oraşe finaliste, premiul fiind sosirea celebrei caravane în oraşul câştigător.

În finală au fost prezente şi două oraşe din Sălaj. Este vorba despre Zalău şi Şimleu Silvaniei, alături de Arad, Brăila şi Râmnicu Vâlcea. Ei bine, sălăjenii s-au mobilizat cel mai bine şi Zalăul a devenit câştigător.

Nu se ştia exact data la cara caravana va ajunge în oraşul nostru, până azi, când cei de la Coca-Cola au făcut public traseul caravanei. Nu doar că a făcut public traseul, dar le-a pregătit o surpriză de zile mari oamenilor. Astfel că, caravana va ajunge şi în celelalte patru oraşe finaliste, inclusiv Şimleu Silvaniei.

“Totul a pornit de la un gând. Să aducem Caravana într-un oraș din România pe care să îl votați chiar voi. Zis și făcut. Însă ce s-a întamplat a fost cu adevărat incredibil. Ați comentat foarte mulți. Unii ați fost fericiți, alții impresionați, o parte mai puțin mulțumiti. V-am ascultat pe toți, așa că am decis să aducem Caravana Coca-Cola în toate orașele finaliste. Da, ne vedem în Zalău, dar și în Șimleu Silvaniei, Râmnicu Vâlcea, Brăila și Arad”, se arată într-un comunicat pe pagina de facebook Coca-Cola.

Să spunem că în Zalău, caravana Coca-Cola va fi prezentă în perioada 19 – 20 decembrie la Târgul de Crăciun, în timp ce la Şimleu Silvaniei va fi tot în aceeaşi perioadă, în centrul oraşului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi