Connect with us

Ştiri din Sălaj

Iluminat festiv de sărbători, în comuna Hereclean


Şi în acest an, autorităţile locale vor da o altă culoare satelor din comună prin montarea a 24 de corpuri de iluminat cu tematică specifică sărbătorilor. Acestea vor funcţiona începând din 1 decembrie şi până după Anul Nou


De când administraţia locală din Hereclean este condusă de primarul Dobrai Francisc, comuna are o altă culoare, atât la propriu, cât şi la figurat.

O serie de investiţii importante s-au demarat în comuna Hereclean, care au ridicat gradul de confort al cetăţenilor.

O investiţie mai mică, dar extrem de importantă a fost demarată zilele trecute de către Primăria Comunei Hereclean, care se pregăteşte de Sărbătorile de Iarnă şi urmează să dea un alt aspect pe timp de noapte tuturor satelor.

Astfel, Primăria a încheiat un contract de închiriere cu SC. AMPER GRUP SRL, care va monta 24 de corpuri de iluminat cu tematică specifică Sărbătorilor de Iarnă.

Panourile luminoase vor fi montate în toate satele, Hereclean, Panic, Badon, Dioşod, Bocşiţa şi Guruslău, în zonele cele mai circulate.

Locuitorii vor putea admira aceste corpuri de iluminat începând din 1 decembrie când vor fi pornite şi vor funcţiona până după sărbători.

Această investiţie s-a realizat cu bani de la bugetul local, valoarea contractului fiind de 47.000 de lei, plus TVA.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care apare împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj