Connect with us

DIVIZIA A1

Ovidiu Darlaczi: “A fost o victorie importantă cu Explorări Baia Mare.Noi fiecare meci îl jucăm ca pe o finală”


Jucătorul de la Volei Municipal Zalău consideră că cele 3 puncte din meciul de sâmbătă au fost extrem de importante şi s-a declarat mulţumit că echipa sa a reuşit să treacă peste momentele grele din timpul jocului


Volei Municipal Zalău a reuşit o victorie de 3 puncte în partida cu Explorări Baia Mare, dar a avut un joc mai greu decât s-ar fi aşteptat.

Partida de sâmbătă a însemnat un bun prilej pentru antrenorul Bogdan Tănase de a trimite în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest campionat.În acest joc şi extrema Ovidiu Darlaczi a prins minute mai multe în tricoul Zalăului, reuşind să contabilizeze 8 puncte.

“A fost o victorie importantă cu Explorări Baia Mare. Noi jucăm fiecare meci ca pe o finală şi ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să trecem peste momentele grele, cum de altfel au fost şi în acest joc.Suntem una dintre echipele bune ale campionatului şi toată lumea vrea să joace bine împotriva noastră. Trebuie să demonstrăm în continuare că suntem o echipă bună din Divizia A1”, a declarat Ovidiu Darlaczi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1