Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primarul şi viceprimarul Zalăului au vizitat Grădiniţa Sfânta Inimă a lui Isus


Sâmbătă, 30 noiembrie, la orele amiezii, primarul Ionel Ciunt, însoţit de viceprimarul Teodor Bălăjel au răspuns invitaţiei şi au vizitat Grădiniţa cu program prelungit “Sfânta Inimă a lui Isus” din Zalău, situată pe strada 22 Decembrie 1989


Conducerea administraţiei a rămas plăcut impresionată de buna organizare a unităţii de învăţământ, de cum decurg cursurile şi s-au arătat deschişi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă unitatea.

Copii au pregătit un superb concert de colinde, care le-a ajuns direct la suflet celor doi conducători ai oraşului.

“Am primit o invitaţie de la măicuţele care se ocupă de grădiniţă şi împreună cu domnul primar am făcut o vizită. Am constatat că este o grădiniţă foarte bine organizată, deosebit de frumoasă, care are 58 de copii, o grupă mijlocie şi o grupă mare. Ne-a făcut plăcere să ascultăm colindul copiilor, am vizitat toate sălile grădiniţelor şi am văzut acolo săli multifuncţionale, săli de rugăciune, o bucătărie deosebită. Sălile de clasă sunt organizate şi deosebit de curate. Tot personalul este foarte cald, priceput, iar copiii sunt minunaţi. Considerăm că în această grădiniţă se face o educaţie preşcolară la cel mai înalt nivel“, a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel pentru Ştirile din Sălaj.

Echipa de conducere a Primăriei Zalău, trebuie să găsească soluţii pentru a deschide un nou acces pentru a facilita aprovizionarea unităţii de învăţământ

“Am vizitat inclusiv curtea interioasă, locul de joacă şi ni s-a cerut să găsim o soluţie de acces cu materialele, o altă soluţie decât cea actuală din strada 22 Decembrie, unde efectiv maşina trebuia să pacheze pe trotuar şi să descarce materialele necesare pentru grădiniţă.

Ar fi o variantă şi trebuie să ne întâlnim cu mai mulţi proprietari din zonă şi să vedem cum găsim o cale de acces din strada Nicolae Bălcescu, prin spate, peste Valea Zalăului, în curtea grădiniţei.

Această cale de acces a existat, dar au fost nişte lucrări topografice, iar la ora actuală, vechea cale de acces este închisă.

Noi sperăm să găsim o soluţie, să găsim înţelegere la cei implicaţi şi să deschidem o cale de acces pentru materiale şi tot ce înseamnă aprovizionarea grădiniţei”, a conchis vicele Bălăjel. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj