Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un primar social democrat din Sălaj cere excluderea senatorului Bădălău din PSD


După ce pentru a doua oară, senatorul Niculae Bădălău – liderul PSD Giurgiu – a jignit public Diaspora, un primar PSD din Sălaj a avut imediat o reacţie pe Facebook prin care cere excluderea acestuia din partid


Este vorba de primarul comunei Horoatu Crasnei, Florian Sur, care a avut “curajul”, a doua zi, pe 30 noiembrie, să publice pe contul personal de Facebook un mesaj tranşant prin care cere excludere lui Bădălau din PSD.

“Sunt PSD-ist, dar nu pot să fiu de acord cu afirmațiile lui Bădălău despre diasporă. Am surori și nepoți plecați în străinătate (nu de prea mult bine în țară), de aceea cer conduceri partidului să-l excludă din PSD. Reforma se face cu oameni competenți”, a scris primarul Sur, pe Facebook.

Senatorul PSD Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a făcut, vineri, 29 noiembrie, într-o conferință de presă, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău, potrivit înregistrării postate pe Facebook de giurgiu-acid.ro.

În august 2018, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

VIDEO cu declaraţia controversată a senatorului Niculae Bădălău

Bădălău confirmă: disprețuiește diaspora! Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău, îl arată românilor de peste hotare este nemărginit. După ce dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritumirile unei manele, dedicate lui, cu versurile "să vină diaspora / că noi ne πșăm pe ea", Niculae Bădălău, vorbind despre solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15, Bădălău face o evaluare "ochiometrică" a numărului de români de peste hotare și spune:"ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu' până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA".Nesimțitul ăsta agramat, hoțul condamnat Niculae Bădălău, confirmă dispretul față de românii de peste hotare insinuând că in afară de cei 700.000 de români cu reședință oficială în alte țări, restul până la 3-5 milioane de români sunt… "fetele alea de le duc ăstia". Sunt plin de revoltă iar o asemnea abordare ar trebui să-i revolte pe toți giurgiuvenii ale căror mame, soții sau fiice, tati sau fii, nepoți sau veri lucrează în străinătate pentru a câștiga o pâine amară cu munca și sudoarea lor, departe de țară și de cei dragi.

Publicată de Giurgiu-acid.ro pe Vineri, 29 noiembrie 2019

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj