Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Botea: “Explorări Baia Mare rămâne cu regretul că putea mai mult la Zalău”


Tehnicianul grupării maramureşene spune că elevii săi au luptat admirabil în faţa vicecampioanei României şi consideră că Explorări putea obţine măcar un punct, însă a avut ghinion, dar şi probleme de lot pentru jocul de sâmbătă


Volei Municipal Zalău a avut o misiunea grea în partida cu Explorări Baia Mare, un adversar care a venit sub Meseş cu mari probleme de lot. Deşi a întâlnit ocupanta locului 7, vicecampioana a avut de tras din greu pentru a obţine cele 3 puncte. Volei Municipal a câştigat primul set cu 25 – 18, după care în setul al doilea s-a impus cu emoţii, cu 36 – 34, oaspeţii având de mai multe ori minge de set.

Explorări a câştigat setul al treilea cu 25 – 23 şi a avut o evoluţie bună şi în parţialul al patrulea, dar până la urmă, vicecampioana a câştigat cu 26 – 24 şi a obţinut cele 3 puncte.

Marius Botea – antrenorul băimărenilor – spune că elevii săi au luptat admirabil în acest joc, însă problemele de lot şi-au spus cuvântul.

“Noi suntem decimaţi de accidentări şi alte probleme şi era de aşteptat să avem un meci extrem de dificil la Zalău. Băieţii au luptat admirabil în faţa unui adversar extrem de tance. Rămânem cu regretul că am fi putut mai mult, să câştigăm un set, ceea ce ar fi însemnat un punct pentru noi. Am avut şi puţin ghinion, mai ales în setul doi, dar până la urmă, adversarul nostru a fost mai lucid. Nu neapărat am greşit noi, cât am avut un faţă un adversar bun, care a speculat momentele grele ale noastre din timpul partidei. Noi avem mari probleme de efectiv şi financiare şi este foarte greu să facem pronosticuri pentru acest sezon. O ducem greu, iar acest lucru s-a văzut şi la Zalău, când am avut doar 10 jucători pe foaia de joc”, a declarat Marius Botea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1