Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei „Lazăr Marius” a câştigat şi al doilea turneu de minivolei


Echipa lui Marius Lazăr este într-o formă foarte bună în acest debut de sezon şi şi-a adjudecat şi turneul de la Baia Mare, după triumful de la primul turneu, organizat la Zalău


Academia de Volei „Lazăr Marius” are o istorie scurtă, luând fiinţă în anul 2014. Însă, cu toate acestea, rezultatele nu au întârziat să apară şi la finele sezonului trecut, echipa de minivolei a reuşit o clasare pe un meritoriu loc 4 la nivel naţional.

Având în vedere acea performanţă, aşteptările antrenorului Marius Lazăr sunt destul de mari şi pentru acest sezon, iar elevii săi se ridică la nivelul aşteptărilor în acest start de sezon.

După ce a câştigat primul turneu, desfăşurat la Zalău, echipa de minivolei a Academiei de Volei „Lazăr Marius” a triumfat şi la al doilea turneu, cel de la Baia Mare.

Cu nouă seturi câştigate şi doar două pierdute, zălăuanii şi-au adjudecat victoria într-o manieră categorică. CSS 2 Baia Mare a câştigat duelul cu CSS Zalău pentru locul 2, în timp ce CSS Zalău a dispus cu 3 – 0 de LPS Bistriţa, echipă din urmă pierzând toate meciurile.

„A fost foarte bine la turneul de la Baia Mare. Nu neaparat că am câştigat, cât maniera de joc m-a mulţumit. Copiii au jucat excelent şi am câştigat detaşat toate meciurile. Fără falsă modestie, în principiu mă gândesc la turneul final. Jumătate dintre elevii mei au participat şi în campionatul trecut şi au experienţa jocului. Ne gândim cel puţin să egalăm performanţa de anul trecut, dacă nu, chiar să o depăşim”, ne-a declarat Marius Lazăr.

Turneul III va avea loc în perioada 14 – 15 decembrie, la Bistriţa.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Baia Mare:

CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău 3 – 2

LPS Bistriţa – Academia de Volei „Lazăr Marius” Zalău 0 –  3

CSS Zalău – A. V. „Lazăr Marius” 1 – 3

CSS 2 Baia Mare – LPS Bistriţa 3 – 0

LPS Bistriţa – CSS Zalău 0 – 3

CSS 2 Baia Mare – A. V. „Lazăr Marius” 1 – 3


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI