Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Ionel Ciunt i-a unit pe toţi liderii partidelor politice din Sălaj


Evenimentele prilejuite de celebrarea Zilei Naţionale a României au debutat la Zalău la ora 13.00, cu alocuţiunile oficialităţilor, urmate de ceremonialul religios şi parada militară.


Un moment care a fost apreciat de zălăuanii prezenţi în centrul oraşului, a fost discursul de excepţie al primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, care  în faţa mulţimii, a invitat toţi liderii partidelor din judeţ să îşi dea mâna, într-un semn de unitate pentru Zalău, pentru Sălaj.

Primarul Ionel Ciunt a subliniat în discursul său că în România de astăzi există prea multă ură şi dezbinare şi i-a invitat pe liderii politici ai principalelor partide din judeţ să i se alăture pentru a-şi da mâna în faţa celor peste 1.000 de zălăuani prezenţi.

“În urma cu două săptămâi, s-a încheiat o competiţie electorală, dar în afară de dezbaterile mai tensionate uneori, în afară de doctrina politică a oricărui partid, cred că importanţi sunteti dumneavoastră, cei mai importanţi sunt oamenii, şi de aceea, de aici, de la Zalău, de acasă de la Maniu, aş vrea să dăm un semn de unitate pentru toată ţara, şi îi invit lângă mine pe liderii formaţiunilor politice – Tiberiu Marc, Lucian Bode, Sereş Denes şi Cosmin Viaşu – să ne dăm mâna astăzi şi să facem fiecare ceea ce trebuie să facem pentru Zalău, pentru Sălaj şi pentru ţară. Să ţineţi minte că împreună suntem mai puternici, iar unirea se contruieşte în fiecare zi”,

a spus Ionel Ciunt.

I-au răspuns Tiberiu Marc, preşedintele PSD Sălaj, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, preşedinte PNL Sălaj şi Seres Deneş, preşedintele UDMR Sălaj. Preşedintele USR, Cosmin Viaşu nu a fost prezent la festivităţi.

VIDEO complet cu discursul primarului Ionel Ciunt

#1Decembrie2019🇷🇴

Publicată de Primăria Municipiului Zalău pe Duminică, 1 decembrie 2019

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    2 December 2019 at 10:14

    blatistii dracului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj