Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar s-a despărțit de grecii de la Panetolikos şi a devenit jucător liber


Contractul fotbalistului a fost reziliat de comun acord între cele două părţi şi Morar a devenit jucător liber. Jucătorul în vârstă de 26 de ani venise în Grecia în 2017, după ce a devenit campion în România cu FC Viitorul


Vlad Morar a ajuns în Grecia în anul 2017, după ce cucerise titlul în România cu echipa lui Gică Hagi, FC Viitorul Constanţa.

Sălăjeanul nostru s-a acomodat rapid la Panetolikos GFS. Astfel, încă din primul sezon, talentatul fotbalist a bifat aproape 30 de meciuri (25 în campionat şi patru în Cupa Greciei). În Superliga elenă a înscris 9 goluri, existând şi momente în care fotbalistul originar din comuna Crişeni s-a aflat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori!

În sezonul trecut, Morar a avut unele probleme şi a evoluat mai puţin, mai exact în 18 jocuri, în care a marcat de şase ori.

În actuala stagiune, fotbalistul român a jucat puţin, reuşind un singur gol, cel din deplasare, cu OFI Creta.

Nici formaţia sa nu se poate lăuda în acest campionat cu prestaţii prea bune, astfel că Panetolikos se află în acest moment pe un modest loc 14.

În ultimele zile, Vlad Morar şi conducerea clubului elen au avut mai multe discuţii, în urma cărora cele două părţi s-au despărţit pe cale amiabilă.

Astfel, contractul lui Morar cu Panetolikos GFS a fost reziliat de comun acord, iar jucătorul a devenit liber.

“Îi mulțumim pentru contribuția adusă echipei noastre și îi dorim bine în cariera sa fotbalistică”, au spus reprezentanţii clubului elen.

Aşadar, în tricoul lui Panetolikos, fotbalistul a înscris 16 goluri. La doar 26 de ani, Vlăduţ are încă uşile larg deschise spre marea performanţă şi aşteptăm ca Noul An să îl regăsească pe unul dintre puţinii fotbalişti de top din judeţul Sălaj la o echipă  cu pretenţii.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 decembrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL