Connect with us

Ştiri din Sălaj

Scandal la Jibou. 10 persoane s-au luat la bătaie. Au intervenit poliţiştii şi jandarmii


Zece persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 60 de ani, două din Dobrin şi opt din Jibou s-au luat la bătaie, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru aplanarea conflictului. O persoană a ajuns la spital şi şapte persoane la sediul poliţiei


La data de 30 noiembrie, ora 14.41, Poliția a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la o agresiune comisă pe strada Stejarilor, din Jibou.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat persoanele implicate. Este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 60 de ani, două din Dobrin și opt din Jibou.

“O persoană a fost transportată la spital pentru investigații și șapte au fost conduse la sediul poliției. În cauză, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au aplicat șapte sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 5200 lei. Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu”, a declarat Maria Cristea.

Pentru aplanarea scandalului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii, împreună cu jandarmi, au desfășurat activități de patrulare, atât pe strada Stejarilor, cat și în Orașul Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj