Connect with us

HANDBAL

Fetele lui Tadici susţin 15 jocuri amicale până la reluarea campionatului!


Gruparea zălăuană are un program plin în acest final de an, urmând să participe la trei turnee de verificare, dar mai are programate şi alte jocuri amicale, chiar şi în Ungaria


Liga Naţională este în pauză, având în vedere că în această perioadă, Naţionala României participă la Campionatul Mondial din Japonia. Chiar dacă întrecerea internă este întreruptă, majoritatea echipelor se află în pregătire pentru a doua parte a sezonului, care va începe din prima săptămână a lunii ianuarie. Şi HC Zalău a început preăgătirile în această săptămână şi şi-a definitivat întreg programul până la reluarea campionatului. Gruparea zălăuană îşi va încheia stagiul de pregătire pe 6 decembrie, dar nu înainte să susţină şi trei jocuri amicale, la Cheile Grădiştei, două cu Rapid Bucureşti şi unul cu Dunărea Brăila.

Pe lângă cele trei partide de verificare din cantonament, formaţia zălăuană mai are programate alte 12 jocurie amicale până pe 7 ianuarie când va fi primul meci oficial din 2020, cu Măgura Cisnădie.

Turneul de pregătire la Slatina, Zalău, dar şi pe terenul campioanei României

Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, handbalistele de la HC Zalău au un program încărcat, având în vedere că în acestă perioadă sunt programate turnee de pregătire.

La trei turnee amicale şi-a anunţa prezenţa HC Zalău, primul urmând a avea loc la Slatina, în perioada 12 – 13 decembrie, unde va susţine trei jocuri cu CSM Slatina, SCM Craiova şi Gloria Buzău. Vor urma două jocuri de verificare în Ungaria, cu Kisvarda, pe 17 şi 18 decembrie, iar în weekendul dinaintea Crăciunului, pe 20 şi 21 decembrie are loc un turneu la Zalău, unde  au fost invitate Dunărea Brăila, CSM Slatina şi SCM Craiova.

Între Crăciun şi Anul Nou, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici ia startul la un turneu organizat de campioana României, SCM Rm. Vâlcea. Este vorba de Memorialul “Constantin Tită”, care are loc pe 28 şi 29 decembrie, unde formaţia zălăuană se va duela cu echipa gazdă,  SCM Craiova şi CSM Slatina. Şi în primele zile din 2020, mai precis pe 3 ianuarie, HC Zalău mai are programat un joc de verificare, pe teren propriu cu Kisvarda.

“Am programat mai multe jocuri amicale, deoarece mă interesează să le cresc pe jucătoarele tinere. Le voi da posibilitatea să joace cât mai mult”, a spus Gheorghe Tadici.

Programul Zalăului  din perioada de pregătire:

25 noiembrie – 6 decembrie: Cantonament şi trei jocuri amicale

12 – 13 decembrie: turneu Slatina

17 – 18 decembrie: două amicale cu Kisvarda în Ungaria

20 – 21 decembrie: turneu la Zalău

28 – 29 decembrie: turneu la Vâlcea

3 ianuarie 2020: amical la Zalău cu Kisvarda

7 ianuarie 2020: HC Zalău – Măgura Cisnădie (etapa a XII-a)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL