Connect with us

DIVERSE

Autoland Hosu, prima echipă sălăjeană eliminată

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României a fost prima care a intrat în competiţie. Cu mici întăriri primite de la echipa satelit – Autoland Hosu Kyrattack (ce evoluează în Liga a II-a), “rechinii” au fost de neoprit în faţa vecinilor de judeţ, de la Edessa Baia Mare, pe care i-au învins cu 6 – 1, la capătul unei reprize secunde excelente. A urmat apoi o nouă victorie consistentă a formaţiei conduse de Hosu Ioan, în faţa reprezentantei judeţului Dolj. Astfel, “petalele” Magnoliei din Craiova au fost rupte una câte una, iar gruparea sponsorizată de Autoland Hosu a fost cea care a condus ostilităţile, impunându-se cu un sec 4 – 0.

Sâmbătă dimineaţa, a venit şi derbyul grupei, cu WMT Timişoara. La capătul unui joc foarte disputat, echilibrul a fost cel care a ţinut isonul partidei, iar ambele porţi au rămas intacte. Astfel, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, pentru desemnarea învigătoarei meciului, dar şi a seriei. Beko Gabor a transformat prima lovitură, dar bănăţenii au egalat, prin Deac. Gaidoş şi-a făcut şi el datoria, iar Demian (fost jucător în Divizia B, la UTA Arad) a egalat din nou. Golgeterul “rechinilor” – Nicolae Micle, nu l-a putut, însă, învinge pe goal-keeper-ul Timişoarei, iar Tuş a înscris, stabilind scorul final.

Prin urmare, a urmat o calificare de pe locul secund în optimile de finală, acolo unde “rechinii” au dat peste Dablerom Cluj, formaţie clasată tot pe locul secund, în Grupa F. La fel ca în precedenta dispută, Azimi Anaraki  Ramin şi compania au terminat nedecis, iar departajare s-a făcut de la punctul cu var. În timpul regulamentar, clujenii au fost cei care au deschis scorul, dar Mihai Gaidoş a egalat, devenind singurul jucător care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în toate cele patru partide susţinute de “rechini”. Din păcate, loteria loviturilor de departajare nu a fost favorabilă nici de această dată zălăuanilor, care au ratat toate cele trei lovituri, prin Beko Gabor, Ionuţ Jeler şi Mihai Gaidoş, Jeler ratând chiar de două ori, trimiţând mingea în bară, după ce arbitrul a dictat repetarea loviturii. Aşa s-a scris istoria  “negru-portocaliilor”, care au  părăsit competiţia mult mai repede decât s-ar fi aşteptat sponsorii, dar şi susţinătorii lor.

Hosu Ioan – conducătorul echipei:

“Am primit un singur gol din acţiune, în patru meciuri, dar am fost eliminaţi în optimi”

Pornit la drum cu mult entuziasm, Hosu Ioan şi dorea ca echipa sa să ajungă în semifinale, ceea ce însemna în mod automat şi susţinerea unei finale. Din păcate, nu a fost aşa, Autoland Hosu fiind prima dintre cele patru formaţii sălăjene, care a părăsit competiţia, în faza optimilor. “Nu sunt supărat, deoarece a fost ceva foarte frumos. Sincer, nu am crezut că poate fi aşa. Noi am avut un început perfect, dar am pierdut de două ori după loviturile de la 7m. Am primit un singur gol din acţiune, în patru meciuri, dar am fost eliminaţi în optimi, deşi am jucat foarte bine împotriva Clujului. Câteodată, sportul poate fi nedrept, dar poate că tocmai asta face deliciul”, a menţionat Hosu Ioan. În ce priveşte faptul că două echipe sălăjene şi-au disputat supremaţia, administratorul firmei de piese auto Autoland Hosu a punctat: “Avem un campionat foarte puternic în Sălaj, şi am demonstrat asta în teren. Nu ştiu cât a contat faptul că am jucat pe propriul teren. Eu zic că valoarea şi-a spus cuvântul. Nu e puţin lucru să ajungi cu două echipe în finala mare. Sălăjenii sunt foarte buni la acest sport, iar acum aşteptăm ca şi campioana Macrogroup să aibă o comportare deosebită la turneul final de la Cluj-Napoca”. Şi despre organizare, conducătorul celor de la Autoland Hosu a avut doar cuvinte de laudă. “Organizarea a fost foarte bună. Am văzut un public numeros, care a gustat din plin spectacolul sportiv. Au fost lăsate deoparte ambiţiile din campionatul judeţean şi toţi zălăuanii au încurajat reprezentantele Sălajului”, a conchis Hosu Ioan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE