Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO şi VIDEO. Maeştri din Italia şi Ungaria au venit să îi îndrume pe sălăjeni în tainele artelor marţiale


De vineri şi până duminică, la Zalău are loc un seminar de karate, organizat de CS Porolissum Zalău, în colaborare cu Ishin Kan Szalontai Dojo. La acest eveniment de marcă, iubitorii de arte marţiale au ocazia să înveţe tehnici clasice şi moderne japoneze, precum Jujutsu, Kobudo, Goshin Do sau “specialitatea” Police-Military de la doi maeştri internaţionali


Zalăul este gazda în aceste zile a unui seminar internaţional de karate, care a început de vineri şi se va termina duminică.

La acest eveniment de marcă organizat de  CS Porolissum Zalău, în colaborare cu Ishin Kan Szalontai Dojo au fost invitaţi doi maeştri internaţionali, este vorba de Hanshi Paolo Colla din Italia și Kyoshi Szépvölgyi Géza din Ungaria. 

Cu ajutorul celor doi maeştri internaţionali, iubitorii de karate pot practica în aceste zile şi învăţa arte marţiale clasice şi modere de Jujitsu Japonez, Kobudo, Goshin Do şi tehnici militare speciale (cuţit, bo, tonfa, boken şi altele).

Seminarul a început vineri, de la ora 17.00, iar sâmbătă, prima întâlnire a avut loc între orele 10.00 – 12.00.

De la ora 16.00 şi până la 20.00 va avea loc a doua întâlnire, urmând ca seminarul să se încheie duminică, când este programat ultima şedinţă, între orele 10.00 – 12.00.

Acest eveniment are loc la fosta Casă Municipală de Cultură – Şoimul.

Trebuie precizat că la aceste întâlniri s-a consemnat o prezenţă numeroasă în rândul copiilor, dar şi al tinerilor care îndrăgesc artele marţiale.

Mai multe pe acest subiect, în ediţa ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 decembrie. 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE