Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Un puşti de 13 ani, prins în flagrant în timp ce fura dintr-o maşină!


Joi noaptea, pe strada Avram Iancu din municipiul Zalău, un echipaj de jandarmi a surprins cu minor în timp ce sustrăgea o sumă de bani dintr-un autoturism


Jandarmii sălăjeni au prins în flagrant o persoană în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

Persoana în cauză, un minor de 13 ani, a fost surprins de un echipaj de jandarmerie în dimineaţa zilei de 29 noiembrie, în jurul orei 00.20, pe strada Avram Iancu din municipiul Zalău.

În urma verificărilor s-a stabilit că făptuitorul, profitând de portierele deschise, a intrat într-un autoturism de unde a încercat să sustragă o sumă de bani.

Totodată, s-a stabilit că acesta a mai pătruns, în acelaşi mod, în alte două autoturisme parcate pe strada sus-menţionată, negăsind bunuri pe care să le sustragă.

În cauză jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor  de „tentativă la furt calificat” şi „furt calificat”.

Conform celor spuse de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  din cadrul IJJ Sălaj, actele de constatare urmează să fie înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj