Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lucian Bode vrea să urgenteze demararea lucrărilor de la Centura municipiului Zalău


Noul ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor vrea ca sălăjenii să poate vedea cât de repede mult aşteptata centură ocolitoare. “Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, în limitele legii, procedurile aferente demarării lucrărilor la Centura municipiului Zalău”, a precizat Lucian Bode


Având în vedere blocajul existent în momentul de față la obiectivul de investiții “Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN1F, km 79+625 – DJ 191C”, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a convocat conducerea CNAIR pentru a-i fi prezentată situația la zi a acestui proiect.

În urma discuțiilor, conducerea CNAIR a găsit o soluție pentru a debloca situația.

În aceste condiții, zilele următoare, Compania va urca spre revalidare pe Sistemul Electronic – SEAP documentația aferentă obiectivului.

Ministrul Lucian Bode a solicitat în mod imperativ ca, după parcurgerea etapelor legale privind validarea documentației și depunerea ofertelor ulterioare, perioada de analiză a ofertelor să fie redusă, ceea ce ar duce la o implementare mai rapidă a proiectului.

“Știm foarte bine cât de important este acest obiectiv pentru zălăuani, sălăjeni, și nu numai. Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, în limitele legii, procedurile aferente demarării lucrăriilor la Centura municipiului Zalău”, a declarat Lucian Bode – ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj