Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident rutier grav în Sărmăşag


Un autoturism care circula pe raza comunei Sărmăşag a lovit în plin un cal care a suferit răni grave şi urmează să fie eutanasiat de medicii veterinari. Evenimentul rutier a avut loc azi, 29 noiembrie, în jurul orei 14.00


Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, autoturismul este grav avariat, iar calul a suferit fracturi serioase la picoare. Din cauza rănilor suferite, la faţa locului a fost solicitată o echipă de medici veterinari de la DSV Sălaj care vor eutanasia cabalina, aflată în agonie.

Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj a declarat pentru Ştirile din Sălaj că:

“Vineri, 29 noiembrie a.c., la ora 13.15, un bărbat de 63 de ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul, în localitatea Lompirt a lovit o cabalină care, fiind lăsată nesupravegheată, a sărit în fața mașinii. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost identificat și proprietarul cabalinei, în persoana unui bărbat din comuna Sărmășag. De asemenea, a fost informat și medicul veterinar din comună, în vederea evaluării cabalinei. Evenimentul a fost soluționat ca tamponare.”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj