Connect with us

FOTBAL

Nicolae Vancea si-a dat demisia

Desi se parea ca va exista o cale de intoarcere, Nicolae Vancea si-a facut cunoscuta demisia in cadrul sedintei Consiliului de Administratie de marti, desi cererea sa de retragere de la FC Zalau era datata cu 17 iunie. “Vancea si-a dat demisia, astfel ca postul de vicepresedinte a ramas vacant. Urmeaza sa fie numita in aceasta functie o alta persoana, care se va implica si financiar in sustinerea clubului, urmand sa detina si actiunile avute de firmele acestuia”, a punctat presedintele Ioan Morar. In ciuda problemelor si a diferendelor, care au aparut intre Nicolae Vancea si anumite persoane din club, noi suntem de parere ca omul de afaceri ar trebui sa ramana alaturi de echipa, mai ales ca in aceste vremuri de criza investitorii nu se prea inghesuie in sustinerea fenomenului sportiv.

208 Vizualizari
Loading...
8 Comments

8 Comments

 1. fc zalau

  30 November -0001 at 0:00

  foarte bine ca a plecat de la fc zalau,sper ca cine o sa vina oameni de afaceri sa fie linga echipa fc zalau si sa doreasca sa promoveze in liga 2,si sa aduca jucatori valorosi la echipa si un antrenor valoros multa bafta si succes in noul campionat si sper sa promovam in liga 2 hai fc zalau

 2. gica

  30 November -0001 at 0:00

  De ce nu spunem lucrurilor pe nume. Nu-l cunosc pe acest Vancea dar despre ce divergente sau ce divergente au aparut intre Vancea si anumite persoane din club, sa stim si noi sau oamenii de bine care vor sa investeasca in fc. zalau?

 3. mihai

  30 November -0001 at 0:00

  vor,sa astupe rahatul!iar vancea n-a suportat,ia sfatuit sa aduca jucatori valorosi din judet si pe care sa-i foloseasca in joc.dar asta nu sa intamplat,au adus jucatori din alte judete si leau dat salarii mai mari ca si la simleu in lig.2-a, si atunci vancea sigur ca sa inervat…..vancea vrea performanta ,si sa fie folositi jucatorii tineri din pepiniera proprie…….la fc.zalau conducerea e aceeasi si pacat ca ii mananca la moraru toti banii!

 4. zal

  30 November -0001 at 0:00

  asta ii un putregai de om. trebuia sa plece demult

 5. vasilica

  30 November -0001 at 0:00

  oameni buni,ce se intampla cu zalaul dece nu este capabil sa aiba o ekipa in esaloanele superioare.au apus de mult vremurile in care eram cu cfr,jiul,medias.olimpia si defilam prin liga a 2 toti se temeau de FC.ZALAU. avem nevoie de un antrenor asa cum era LEO GROZAVU,cu personalitate si in primul rand sa stie ce inseamna sa joci fotbal si fenomenul fotbal,imi pare nespus de rau ca nu putem avea si noi la zalau o ekipa cpmpetitiva,de aici din spania se vad foarte urat certurile de la club,oameni buni faceti ceva.

 6. rapid_jibou

  30 November -0001 at 0:00

  s-u-j-i p-u-l-a la toti din jibou , sa nu mai intri in fotbal in viata ta …. oligofrenule

 7. marian

  30 November -0001 at 0:00

  oameni buni ? cu pasca nu ajungem nicaieri ,in tur a facut multe blaturi! mananca doar banii lui moraru ,vom sta mult si bine in ,,c,, cu aceeasi jucatori! a ramas aceeasi echipa de baza ,ce dracu vreti sa-i tineti pana ies la pensie tot la echipa? sa va fie rusine! vine din urma si ileanda si o sa ne bata mar si astia! ma doare sa vad ce se intampla la fc.zalau……l-am dat afara pe pasca ca a facut numai blaturi si joaca cu aceeasi echipa ,si acu l-am luat inapoi ?? nu vedeti ce faceti? sunteti penibili? lasati tinerii sa joace ,nu tineti toti amaratii la zalau.

 8. liga2

  30 November -0001 at 0:00

  S-A MAI SCRIS,F C ZALAU A AVUT BUGET MAI MARE CA SILVANIA SIMLEU.NU BANII SUNT CEI MAI IMPORTANTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL