Connect with us

FOTBAL

ULTIMA ORĂ. Nu se mai joacă etapa din weekend din Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj


În urma unei şedinţe a Biroului Executiv s-a stabilit faptul că returul va continua în primăvara anului viitor


În această dimineaţă, la sediul AJF Sălaj a avut loc o şedinţă a Biroului Executiv care a avut ca tema principală etapele din weekend de la Liga a IV-a şi Liga a V-a.

Iniţial s-a dorit să se desfăşoare şi această etapă din retur, a treia în cazul celui de-al patrulea eşalon, respectiv a doua în cadrul celui de-al cincilea eşalon, desigur, asta doar dacă vremea permite.

Însă, etapele nu vor mai avea loc, iar în urma şedinţei Biroului Executiv, conform secretarului AJF Sălaj, Leontin Moga, s-a stabilit faptul că returul celor două competiţii va continua în primăvara anului viitor.

În cadrul şedinţei s-a discutat şi despre o nouă competiţie pentru copii, Cupa Moş Crăciun, competiţie ce va avea loc în 14 decembrie, o locaţie urmând a fi stabilită ulterior. De asemenea, AJF Sălaj va organiza ediţia a II-a a Galei Fotbalului Sălăjean.

Hotărârea AJF Sălaj: Ca urmare a discuțiilor din ședința cu delegații,care a avut loc înainte de începerea campionatului, că se vor desfășura minim 2 etape din retur, urmând ca a 3-a etapă sa fie programată în funcție de starea vremii, Comitetul Executiv al AJF Sălaj,întrunit azi,a hotărât: Datorită faptului că se anunță înrăutățirea condițiilor meteo, și ținând cont și de numărul mare de solicitări venite de la echipe, campionatul se întrerupe, urmând să se reia în martie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL