Connect with us

DIVIZIA A1

Adversar din liga secundă pentru Volei Municipal Zalău, în sferturile Cupei României


Pentru a se califica în final-four, Volei Municipal Zalău va trebui să treacă de divizionara secundă – Steaua, partida urmând a avea loc pe 21 decembrie, la Bucureşti


În voleiul masculin, Cupa României îţi oferă cel mai scurt drum spre câştigarea unui trofeu. Asta mai ales în cazul  celor de la Volei Municipal Zalău, care datorită clasărilor fruntaşe din ultimii ani încep această competiţie din sferturi.

La ediţia 2019 – 2020, vicecampioana României va întâlni în sferturi o echipă din liga secundă, este vorba de Steaua Bucureşti, care a reuşit un rezultat surprinzător în faza I şi a câştigat în faţa celor de la Explorări Baia Mare.

Din punct de vedere al deplasării şi al costurilor, pentru Volei Municipal Zalău era mai convenabil un joc cu Explorări, la Baia Mare, dar este nevoită să se deplaseze la Bucureşti.

Jocul cu Steaua va avea loc pe 21 decembrie şi va fi ultimul din acest an pentru gruparea zălăuană. Echipa calificată va merge în final-four, care se va desfăşura în perioada 9 – 10 mai 2020. SCM Craiova – Gloria Buzău, Unirea Dej – Arcada Galaţi şi CS UV Timişoara – Dinamo Bucureşti sunt celelalte trei partide din sferturi, care vor avea loc în acest final de an. Jocul dintre CS UV Timişoara şi Dinamo are loc pe 7 decembrie, în timp ce celelalte partide se vor desfăşura pe 21 decembrie.


Rezultatele din prima fază a Cupei României:

Steaua Bucureşti – Explorări Baia Mare 3 – 1 (19, 22, -23, 21)

Unirea Dej – “U” Cluj 3 – 2 (-21, -18, 23, 20, 14)

Gloria Buzău – CSM Câmpia Turzii 3 – 0 (17, 19, 20)


Programul din sferturile Cupei (21 decembrie):

SCMU Craiova – Gloria Buzău

Steaua Bucureşti – CSVM Zalău

Unirea Dej – Arcada Galaţi

CS UV Timişoara – Dinamo – în 7.12


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1