Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a început cantonamentul


Gruparea zălăuană se află de luni în stagiul de pregătire şi se va întoarce acasă pe 6 decembrie. În perioada de pregătire de la Cheile Grădiştei, formaţia zălăuană va disputa şi trei jocuri de verificare


Scurta vacanţă de 10 zile s-a încheiat pentru jucătoarele de la HC Zalău, care de la finalul săptămânii trecute au revenit la antrenamente pentru a pregăti a doua parte a sezonului, care va fi mult mai lungă şi cu mai multe jocuri. După câteva zile de pregătire pe plan local, gruparea de sub Meseş a plecat luni în cantonamentul de iarnă, la Cheile Grădiştei, acolo unde se va pregăti până pe 6 decembrie.

Gheorghe Tadici are la dispoziţie toate jucătoarele, după ce au revenit de la naţionala de tineret Alexandra Vrabie şi Amalia Coman, care au participat cu lotul României la un turneu în Ungaria. Cele două handbaliste vor fi în cantonament cu HC Zalău până sâmbătă, când vor pleca din nou la naţionala de tineret, care are programat un nou turneu, în Franţa.

“Avem toate jucătoarele în cantonament, dar Coman şi Vrabie vor pleca sâmbătă din nou la lotul de tineret. În această perioadă facem o pregătire mixtă, antrenamente fizice, cât şi tehnico-tactice. Dimineaţa ne antrenăm   afară, iar după-amiaza intrăm în sală şi la sala de forţă. Este o perioadă încărcată peste care sper să trecem cu bine”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

În această perioadă, HC Zalău şi-a programat şi trei jocuri amicale, o “dublă” cu Rapid Bucureşti şi un joc cu Dunărea Brăila, ambele formaţii fiind în aceaste zile în cantonament la Cheile Grădiştei. Primul joc va fi duminică, cu Rapid, iar celelalte două au fost programate săptămâna viitoare, marţi şi joi. În cantonament cu HC Zalău se află şi Dana Abed-Kader, care face o pregătire separată, având unele probleme la tendonul lui Ahile.

“Mai trebuie să facă tratament şi apoi vom vedea mai exact. În acest moment ea se pregăteşte separat”, a spus Tadici.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL