Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii au aplicat sancţiuni de peste 365.000 de lei pentru ilegalităţi economice


În cele zece luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efectuat 13 percheziții domiciliare și au instituit măsuri asigurătorii în valoare de 4832 mii lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice


În perioada 1 ianuarie-31 octombrie, poliţiştii au efectuat 13 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 15 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 68 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, iar față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 4.832 mii lei, dintre care 252 mii lei în numerar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 4.580 mii lei.

De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 366.000 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj