Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou, noua campioană a Sălajului! GALERIE FOTO

În ultima etapă din play-off, formaţia de pe Someş a obţinut exact de ce avea nevoie în faţa rivalei, pentru a deveni campioană  

Cochetul stadion din Crasna a găzduit duminică după-amiază mult aşteptatul meci dintre Rapid Jibou şi CS Barcău Nuşfalău, în care miza era una uriaşă: titlul de campioană. În faţa a peste 500 de spectatori, gruparea de pe Valea Barcăului a părut mai periculoasă în debut, mai ales că elevii lui Adrian Damian nu aveau altă variantă decât victoria.

După câteva acţiuni ofensive, Nuşfalăul a deschis scorul, în urma unei lovituri libere obţinută de Andrei Chiş. Adrian Dregan a fost cel care a executat, iar portarul Adrian Noţigan a respins de la rădăcina barei, dar numai până la Orban Robert care a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi astfel a adus bucuria în tabăra celor de la CS Barcău. Dar, bucuria a durat doar câteva minute, deoarece Robert Vegh a făcut henţ în propriul careu, iar centralul Paul Unimătan a indicat ferm punctul cu var, de unde a marcat Alexandru Turcu şi la acest scor Jiboul era cu titlul asigurat. În continuare, "rapidiştii" au fost mai periculoşi în special prin Adrian Fărcaş, dar izbânda putea veni de la jucătorul Nuşfalăului, Robert Vegh care a fost aproape de un autogol, însă mingea a fost respinsă de pe linia porţii. De partea cealaltă, Adrian Dregan l-a pus din nou la grea încercare pe Noţigan, care a fost la post şi la cabine s-a intrat cu 1 – 1, nu înainte ca Orban Robert să irosească o ocazie bună, în urma unei centrări a lui Claudiu Rus.

Repriza secundă a aparţinut Nuşfalăului, mai ales că Rapid Jibou a preferat să joace defensiv şi să dea replica pe contraatac. Singura ocazie notabilăa irosit-o Kallai Geza care a lovit bine mingea cu capul, dar balonul s-a dus peste transversală. În zadar a atacat CS Barcău cu toate liniile, deoarece, nu a mai fost timp pentru un gol, iar fluierul final al lui Unimătan a dus titlul la Jibou, declanşând fiesta în tabăra elevilor lui Marius Muntean.

 

Rapid Jibou – CS Barcău Nuşfalău 1 – 1 (1 – 1)


Au marcat:
  Alexandru Turcu (15 – din 11m), respectiv  Orban Robert (12)

loading...
Loading...
20 Comments

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL