Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tânăr din Sălaj, spărgător de aparate de cafea la Sibiu


În vârstă de 19 ani, tânărul a dat mai multe spargeri în comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, dar şi în municipiul Sibiu


La data de 23 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Sălaj, cercetat penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat.

Tânărul este bănuit că, în zilele de 18, respectiv 23 noiembrie, ar fi sustras bani din casetele a două automate de cafea amplasate pe strada Doamna Stanca din localitatea Șelimbăr, creând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

La data de 23 noiembrie, persoana în cauză a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu dispunând ulterior aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Urbană, s-a stabilit că, în noaptea de 13 / 14 noiembrie,  sălăjeanul ar fi sustras suma de 205 lei dintr-un alt automat de cafea, amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu.

Astfel, la data de 24 noiembrie, tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat procurorului de caz în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj