Connect with us

BOX

FOTO. Pugilistele de la CSM Zalău se pregătesc pentru selecţia lotului naţional


Şase sportivi alături de antrenorul Adrian Popuţea au făcut deplaseara la Salonta pentru o pregătire comună cu Basti Box Salonta


La finalul săptămânii precedente, şase sportivi de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Zalău, alături de antrenorul Adrian Popuţea au efectuat o pregătire comună cu echipa Basti Box Salonta. Unul dintre scopurile acestei acţiuni a fost pregătirea fetelor în vederea selecţiei pentru lotul naţional feminin.

Adrian Popuţea a ţinut să remarce comportarea foarte bună a sportivelor Diana Tănăsescu (campioană naţională cadete 2019), dar şi a Margaretei Hidigan (campioană naţională cadete 2018). La finalul săptămânii, mai exact pe data 1 decembrie, la Bucureşti va avea lco selecţia pentru lotul naţional, iar cele două sălăjence, dar nu numai, vor fi prezente.

De asemenea, la Salonta a avut o comportare foarte bună şi Maria Satmari, o tânără pugilistă care practică boxul de doar două luni. “Sunt convins că în 2 – 3 ani o să ajungă campioana României”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Nu doar fetele s-au remarcat la Salonta, iar Popuţea a ţinut să-l remarce şi pe vicecampionul naţional, Cristian Terec, cel care a dat dovadă de maturizare şi dezvoltare a acţiunilor defensive.

Paul Magdaş (91 kg) şi Adrian Rus (75 kg) se pregătesc din greu la Satu Mare sub comanda maestrului Ioan Popa, având în vedere că marţi vor face deplasarea la Iaşi pentru Cupa României la Tineret.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX