Connect with us

Ştiri din Sălaj

Europarlamentarul Chris Terhes, declaraţii după alegerile prezidenţiale


Europarlamentarul PSD, Chris Terheş se ţine de promisiune şi face toate demersurile pentru a deschide un birou europarlamentar la Zalău. Terheş a depus deja din luna septembrie toate documentele, iar în perioada imediat următoare Primăria Zalău va face demersurile legale pentru a-i acorda un spaţiu necesar pentru funcţionare


Sălăjeanul Chris Terheş, ales europarlamentar pe lista PSD, aflat la primul mandat în Parlamentul European s-a aflat la Zalău în seara de 24 noiembrie, la sediul PSD Sălaj, unde a urmărit rezultatele alegerilor prezidenţiale. Este clar faptul că liberalul Klaus Iohannis a învins-o pe social-democrata Viorica Dăncilă cu un scor zdrobitor şi la nivel naşional, dar mai ales la nivelul judeţului Sălaj.

După închiderea urnelor de vot, europarlamentarul Chris Terheş a declarat pentru Ştirile din Sălaj că cel mai important lucru pe care PSD l-a câştigat la aceste alegeri este faptul că şi-a recuperat electoratul. Chris Terheş mulţumeşte în parte fiecărui votant din cei peste 3 milioane de români care au susţinut şi votat candidatul PSD.

Urmăreşte declaraţia completă a europarlamentarului Chris Terheş în videoclipul de mai jos

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj