Connect with us

Ştiri din Sălaj

Preşedintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc: Din 2000 încoace PSD a luptat singur împotriva tuturor la alegerile prezidenţiale

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, fostul premier Viorica Dăncilă a pierdut bătălia pentru Palatul Cotroceni, la un scor zdrobitor 67 % -PNL şi doar 33% -PSD. 

Rezultatele la nivelul judeţului Sălaj sunt însă mai dezastruoase pentru Viorica Dăncilă pentru că Klaus Iohannis a adunat 69% din voturile exprimate, faţă de doar 31% PSD.

Liderul PSD Sălaj, Tiberiu Marc a afişat un aer de optimism, chiar dacă a recunoscut înfrângerea. Acesta aminteşte că din anul 2000 încoace, PSD se luptă singură împotriva tuturor la alegerile prezidenţiale. Marc a declarat că partidul trebuie să fie unit şi să strângă rândurile pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

Preşedintele PSD Sălaj a mai amintit în discursul său şi despre faptul că PSD şi-a recuperat o parte din electoratul cu care a câştigat alegerile locale şi parlamentare din 2016, ceea ce este îmbucurător pentru partid, iar cele 3 milioane de voturi obţinute la aceste alegeri vor conta mult la viitoarele bătălii politice.

Marc nu a vorbit despre demisii şi a declarat că forurile de conducere vor lua cele mai bune decizii în luna decembrie, cel târziu.

Liderul social democrat din Sălaj are însă pregătit un plan pentru câştigarea alegerilor de anul viitor şi propune ca PSD să facă alianţe politice cu alte partide, pentru că în acest moment nu există partid care să poată câştiga singur alegerile sau să facă singur majoritate în parlament.

Urmăreşte declaraţia completă a liderului PSD Sălaj, Tiberiu Marc, în videocplipul de mai jos

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj