Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Andi Pop a avut două intervenţii foarte bune cu Sănătatea Cluj”


Portarul celor de la SCM Zalău a avut două parade importante la scorul de 1 – 0 pentru clujeni şi acele intervenţii au cântărit enorm în economia rezultatului final


SCM Zalău a scăpat de ultimul loc şi pentru prima dată în acest sezon a reuşit să lege victoriile. După succesul la limită de la Odorheiu Secuiesc, băieţii lui Marius Paşca şi Alexandru Pop au bifat un succes şi în faţa Sănătăţii Cluj. La fel ca şi la Odorhei, golul victoriei a fost semnat de Sebastian Culda.

Însă, un aport important pentru victoria în faţa “viruşilor verzi” l-a avut şi portarul Andi Pop, care la 1 – 0 pentru Sănătatea, a avut două intervenţii salvatoare care au cântărit enorm în economia rezultatului final.

Siguranţa oferită de Andi Pop între buturi le-a dat “aripi” colegilor de pe teren care au reuşit să întoarcă scorul şi în cele din urmă, SCM Zalău avea să câştige cu 2 – 1.

Evoluţia foarte bună a tânărului portar zălăuan a fost evidenţiată şi de antrenorul Marius Paşca.

“Felicit echipa pentru modul în care am ştiut să gestionăm situaţia dificilă prin care am trecut la începutul campionatului. Important este că prin dăruire, cu multă disciplină din punct de vedere tactic, am reuşit să suplinim anumite carenţe în relaţiile de joc. Băieţii au dat dovadă de caracter la 1 – 0 pentru adversari, am avut şi şansă, iar Andi Pop a avut două intervenţii foarte bune şi acolo zic eu că s-a jucat jocul. Mulţumim şi publicului care şi de această dată au fost alături de noi. Îi aşteptăm să vină în număr cât mai mare şi cu siguranţă că putem să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Marius Paşca.

SCM Zalău va încheia turul de campionat în deplasare la Unirea Alba Iulia. Până la ora jocului, antrenorul echipei sălăjene speră să îl aibă la dispoziţie şi pe Răzvan Dulap, jucător accidentat în jocul cu Sănătatea după ce s-a ciocnit cap în cap cu Dan Roman, căpitanul Zalăului fiind înlocuit în minutul 50 cu Andrei Şumlea.

“Răzvan Dulap este unul dintre liderii echipei şi sperăm să-l recuperăm până la meciul cu Unirea Alba Iulia. Andrei Şumlea a intrat bine în meci şi este un jucător cu calităţi”, a mai spus Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL