Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vezi pentru ce au votat liderii PSD şi PNL din Sălaj

Preşedintele de Consiliul Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc – preşedintele PSD Sălaj, s-a prezentat la vot în această dimineaţă, la ora 10:00, la secţia de votare numărul 12 – Şcoala Gimnazială “Gheorghe Lazar”, afişând mult optimism şi cu zâmbetul pe buze.

Dupa introducerea buletinului de vot, la ieşirea din secţia de votare liderul PSD a declarat că:

“Sunt convins că am făcut o alegere bună, adică am ales candidatul care am convingerea că va fi un preşedinte bun, pentru toţi cetăţenii României, un preşedinte care va fi implicat atât în ceea ce priveşte relaţiile cu instituţiile Statului din România, cât şi în afară cu instituţiile europene, cât şi cu partenerii strategici. Am ales pentru un preşedinte care este mult mai sensibil la nevoile oamenilor şi un preşedinte care s-a dovedit că poate să ofere politici care sunt în sprijinul românilor pentru un trai mai bun şi împotriva austerităţilor.”

a declarat pentru Ştirile din Sălaj Tiberiu Marc.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode – preşedintele PNL Sălaj, a votat în această dimineaţă la ora 9.00, la secţia de votare numarul 1 – Colegiulul Naţional Silvania.

La ieşirea de la  urne, liderul liberal a declarat că:

“In urmă cu două săptămâni, la primul tur, am convngerea că am votat bine şi atunci dacă în urmă cu două săptămâni am votat bine, este normal ca şi astăzi să votez pentru continuitate şi să votez pentru România, cu speranţa că România se paote face bine. Am certitudinea că România se poate vindeca prin vot. Fac un apel şi pe această cale, către toţi românii, către toţi sălăjenii, să-şi sacrifice câteva minute din timpul lor liber astăzi şi să vină la vot şi să-şi aleagă preşedintele. Ştim cu toţii că funcţia de preşedinte a României este de departe cea mai importantă funţie în stat. Preşedintele dă întotdeauna direcţia. Guvernul pune în aplicare politicile publice asumate prin programul de guvernare. Astăzi avem şansa să revenim la normalitate, să dăm ţării o echipă preşedinte – guvern, care să lucreze în interesul României. Cu aceste gânduri am venit astăzi la vot.”

a declarat pentru Ştirile din Sălaj ministrul Lucian Bode.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj