Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda, după golul victoriei cu Sănătatea Cluj: “Dedic golul verişorului meu care s-a stins din viaţă mult prea devreme”


Mijlocaşul celor de la SCM Zalău a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în victoria sălăjenilor în faţa “viruşilor verzi”. A marcat golul victoriei şi a ţinut să dedice această reuşită lui Rareş, verişorul lui care a plecat multe prea devreme printre îngeri


SCM Zalău a scăpat de ultimul loc în clasament graţie victoriei reuşite vineri în faţa celor de la Sănătatea Cluj. Acea victorie a fost posibilă şi datorită unui joc foarte bun făcut de Sebastian Culda.

Mijlocaşul dreapta al echipei sălăjene a fost coşmarul “viruşilor verzi”, reuşind în mai multe rânduri să ridiculizeze fundaşii adverşi.

Culda a fost printre cei mai buni oameni de pe teren, alături de portarul Andi Pop. De altfel, golul victoriei a fost reuşit de Culda, la capătul unei acţiuni personale în care a driblat de două ori portarul advers.

Imediat după gol, jucătorul celor de la SCM Zalău a ţâşnit spre banca de rezerve, acolo unde avea pregătit un tricou pe care era inscripţionat chipul unui băiat. Este vorba despre Rareş, verişorul fotbalistului.

Chiar în ziua meciului cu Sănătatea, Rareş ar fii trebuit să împlinească 23 de ani, însă, în luna iunie acesta a plecat printre îngeri mult prea devreme…

Sebastian Culda a decis să-i dedice golul verişorului său, care cu siguranţă de acolo de sus s-a bucurat la reuşita fotbalistului de la SCM Zalău.

“A fost o victorie muncită. Mă bucur că am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Golul a fost dedicat verişorului meu care s-a stins din viaţă mult prea devreme, în luna iunie. În 22 noiembrie trebuia să-şi sărbătorească ziua de naştere”, ne-a declarat Sebastian Culda.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL