Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Patru studenți sălăjeni la Academia de Poliție, răniți într-un accident în județul Argeș


Un accident rutier a avut loc, vineri seara, 22 noiembrie, pe DN7, pe raza localității Drăganu (județul Argeș), în urma căruia patru tineri din Sălaj, studenţi la Academia de Poliţie din Bucureşti, au ajuns la spital


Patru tineri – doi băieți și două fete – din Sălaj, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier.

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, s-a angajat în depășirea unei coloane.

La un moment dat, un şofer de 51 de ani din București a vrut să depășească și a apărut în fața mașinii în care se aflau studenții.

A avut loc un impact, în urma căreia autoturismul în care se aflau studenţii din Sălaj a fost aruncat într-un cap de pod şi s-a oprit în şanţul de la margea drumului.

Trei dintre tinerii au ieșit singuri din maşină pe picioarele lor.

O a patra victimă, o fată, a rămas prinsă în autoturismul făcut pachet. Victima a fost scoasă din mașina cu ajutorul pompierilor și localnicilor.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un SMURD TIM, un SMURD B2 și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Trei dintre ei au ajuns la spital. Fata și băiatul care se aflau pe bancheta din spate au fost cel mai grav răniţi, dar acum toți sunt în afara oricărui pericol.

Cei patru tineri sunt studenți la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza ” din București și mergeau în weekend acasă la unul dintre ei, în Sălaj.

În acest caz poliția a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conform reprezentanţilor ISU Argeş, şoferul a suferit o fractură deschisă la braţul drept. Celălalt tânăr, în vârstă de 23 de ani, prezintă traumatism cranio-facial, durere la maxilar, otoragie stângă, suspiciune de fractură la piciorul stâng şi escoriaţii la mâna stângă.

Mai apoi, dintre cele două victime de sex feminin, tânăra de 22 de ani are traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală. Tânăra de 21 de ani a fost mai norocoasă, fiind politraumatizată uşor.

Sursa foto – video: Romania TV

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj