Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea a remizat la Turda


Pe un teren destul de greu, ACS Sticla Arieşul a reuşit să încurce liderul şi a obţinut un punct important în faţa primei clasate. De cealaltă parte, chiar dacă a remizat, echipa din Recea continuă să aibă 4 puncte în faţa următoarei clasate


Seria a V-a din Liga a III-a este foarte imprevizibilă şi toate echipele sunt capabile de orice rezultat. Dacă SCM Zalău a reuşit să învingă Sănătatea Cluj, deşi pleca cu a doua şansă, o mică surpriză a avut loc şi la Turda, acolo unde Sticla Arieşul a remizat cu liderul ACS Fotbal Comuna Recea.

Partida a fost una foarte echilibrată, disputată pe un teren destul de greu, iar prima şansă de gol le-a aparţinut gazdelor, însă Paleoaca nu a nimerit poarta din interiorul careului. Restul reprizei a urmat o dominare sterilă din partea liderului. Cea mai periculoasă ocazie a avut-o Vlad Opriş, care însă nu a reuşit să-l învingă pe Rareş Pop cu o lovitură de cap şi prima repriză s-a încheiat cu un scor alb.

ACS Sticla Arieşul Turda a prestat un joc economicos şi în partea secundă şi a jucat pe cartea contraatacului. La scurt timp de la reluare, Cobârzan a purtat o acţiune personală şi a deschis scorul în minutul 51.

Echipa din Recea a continuat să domine, însă fără să-şi creeze prea multe ocazii. Viorel Chinde a scăpat spre poarta adversă, dar a fost oprit de Cordoş.

Două minute mai târziu, în minutul 72, Adrian Micaş a restabilit egalitatea cu un gol ce a uluit toată asistenţa. Mijlocaşul sălăjean a şutat impecabil din zonă centrală de la aproximativ 25 m, iar mingea s-a oprit în vinclul porţii apărate de Rareş Pop – sălăjeanul din lotul echipei din Turda.

Până la final, Alex Oltean a avut şi el o şansă să-şi aducă echipa în avantaj, dar portarul gazdelor a fost într-o zi mare şi a respins cu un plonjon superb. S-a terminat 1 – 1, însă, cu toate acestea, ACS Fotbal Comuna Recea continuă să aibă un avantaj de 4 puncte în faţa următoarei clasate, având în vedere că Luceafărul Oradea a pierdut la ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa, în timp ce după victoria de la Sînmartin, Minaur Baia Mare a urcat pe locul 2, la 4 puncte în spatele liderului din Recea.

“Este un rezultat echitabil. Avem în continuare patru puncte în faţa următoarei clasate, dar trebuie să rămânem concentraţi şi să fim atenţi. Fiecare poate să câştige cu fiecare şi această serie este foarte imprevizibilă. Depinde de cum se prezintă echipa la ora jocului”, ne-a spus Ovidiu Mic.

ACS Fotbal Comuna Recea va termina turul pe primul loc, indiferent de ceea ce se întâmplă în ultima etapă când maramureşenii vor întâlni Unirea Dej.

Sursa foto: turdanews.net


Sticla Arieşul Turda – ACS Fotbal Comuna Recea 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Andrei Cobârzan (’51), respectiv Adrian Micaş (’72)

ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota – Marius Potcoavă, Milian Urs, Lorand Kis, Vlad Opriş – Adrian Micaş, Romario Rus, Alex Oltean, Alexandru Mărieş, Arthur Teut şi Norbert Janos. Au mai jucat: Ciprian Brata, Viorel Chinde şi Cosmin Berindea. Antrenor: Ciprian Danciu. Antrenor secund: Ovidiu Mic


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL