Connect with us

FOTBAL

FOTO. Răzvan Dulap – căpitan SCM Zalău: “M-am bucurat din ambulanţă la golurile colegilor mei”


Fundaşul echipei sălăjene s-a ciocnit cap în cap cu Dan Roman de la Sănătatea Cluj şi a fost nevoit să părăsească terenul de joc în minutul 50 al partidei pe care zălăuanii aveau să o câştige în faţa clujenilor


SCM Zalău a reuşit azi o victorie importantă în faţa celor de la Sănătatea Cluj. Însă, la începutul reprizei secunde a rămas fără căpitanul de echipă. La faza golului reuşit de clujeni, Răzvan Dulap s-a ciocnit cap în cap cu Dan Roman, după care amândoi au căzut la pământ.

A fost nevoie de intervenţia medicilor, iar căpitanul celor de la SCM Zalău nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit în minutul 50 cu Andrei Şumlea. Până la urmă, zălăuanii au reuşit să câştige cu 2 – 1, iar Răzvan Dulap a primit primele îngrijiri medicale în ambulanţă, după care a fost transportat la spital.

Din fericire, fundaşul Zalăului nu a avut nevoie de internare şi a fost externat în această seară şi ne-a spus cum s-a bucurat din ambulanţă la golurile reuşite de colegii lui. Încă nu se ştie dacă Răzvan Dulap o să fie apt pentru jocul din ultima etapă din tur, în deplasare la Unirea Alba Iulia.

“Am ieşit din spital. Nu ştiu dacă o să fiu apt săptămâna viitoare. Nu mai ştiu exact cum a fost, ştiu doar că am dat cap în cap. A fost un moment greu  şi nu am reuşit să văd golurile colegilor mei, dar m-am bucurat din ambulanţă, am văzut lumea din tribună cum s-a bucurat şi mi-am dat seama că e gol. Am fost tot timpul conştient, eram doar puţin ameţit”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Reamintim că în astăzi, SCM Zalău a revenit de la 0 – 1 şi a reuşit să învigă cu 2 -1 Sănătatea Cluj, iar cu această victorie coroborat cu succesul Avântului Reghin în faţa Industriei Galda, zălăuanii au părăsit ultimul loc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL