Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd îşi consolidează locul 4


Echipa condusă de Gheorghe Temian a trecut fără emoţii de Olimpic Bocşa şi are trei victorii la rând. Cum CS Barcău s-a încurcat, Chieşdul are acum 3 puncte avans faţă de locul 5 şi calificarea în play-off devine un obiectiv tot mai realizabil


După ce şi-a întărit lotul în vară, AS Chieşd a început să emită pretenţii la locurile fruntaşe, iar după rezultatele pe care le-a obţinut, gruparea condusă de Gheorghe Temian poate spera la o calificare în play-off.

După prima etapă a returului, situaţia din clasament este favorabilă pentru AS Chieşd, care a învins-o pe Olimpic Bocşa şi cum CS Barcău s-a încurcat cu AS Ileanda, Mihai Gui şi colegii săi au acum 3 puncte avans faţă de ocupanta locului 5.

Partida cu Olimpic Bocşa a început prost pentru AS Chieşd, care s-a văzut condusă din minutul 7. Cosmin Sabou a făcut o fază frumoasă şi l-a deschis pe Dacian Iacob, care a marcat pentru 0 – 1 cu un şut de la aproximativ 16 m.

Gazdele au revenit rapid în joc şi după nici 5 minute s-a făcut 1 – 1. Bocşa s-a apărat sus şi a fost prinsă pe o contră, astfel că după o diagonală a lui Andrei Lăcătuş, Ionuţ Moşincat a scăpat singur spre poarta adversă şi l-a învins pe Ioan Barou.

Minute bune, jocul a fost echilibrat, iar surprinzător, Bocşa s-a ţinut bine de adversar.

Însă, înainte de pauză, Ioan Barou a fost păcălit de o minge şutată de  la 16 m  de Andrei Lăcătuş şi în minutul 44 s-a făcut 2 – 1.

În repriza secundă, AS Chieşd a fost net superioară adversarilor, a avut ocazii şi a dominat, în timp ce atacurile oaspeţilor s-au oprit departe de poarta lui Raul Chiş.

Cu toate acestea, diferenţa de un gol s-a menţinut până spre final, când emoţiile unei victorii a Chieşdului au fost risipite de Alexandru Puşcaş.

Acesta a făcut 3 – 1 în ultimele 10 minute,  marcând  cu un şut frumos, de la marginea careului de 16 m. Acesta a fost şi scorul final, iar AS Chieşd a ajuns la a treia victorie consecutivă şi poate termina anul pe loc de play-off.

Formaţia condusă de Gheorghe Temian mai are două jocuri în acest  an, în care Chieşdul pare favorită, în deplasare la AS Cosniciu şi pe teren propriu, cu Silvania Cehu Silvaniei.

De cealaltă parte, Olimpic Bocşa este nevoită să preia “lanterna roşie” a clasamentului, fiind depăşită de AS Ileanda, care are un golaveraj mai bun.

 

Gheorghe Temian – conducător AS Chieşd:“Vrem în play-off, dar putem fi şi mai sus de locul 4”

Meciul cu Olimpic Bocşa a fost tratat de sus, dar consider că am câştigat meritat, iar în a doua repriză am jucat mult mai bine. Ne dorim să fim în play-off, dar putem fi şi mai sus de locul 4, fiindcă echipa are forţă. Avem susţinere din partea domnului primar şi a Consiliului Local şi se vede o motivaţie la jucători. Avem un lot bun, iar Moşincat şi Lăcătuş fac foarte mult pentru această echipă.

 

 


AS Chieşd – Olimpic Bocşa 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Ioan Moşincat (‘11), Andrei Lăcătuş (‘44) şi Alexandru Puşcaş (‘81), respectiv Dacian Iacob (‘7)

AS Chieşd: Raul Chiş – Sebastian Moroti, Mihai Gui (‘77 Mircea Seran), Remus Lingurar, Ciprian Bărnuţiu – Bogdan Spin, Alexandru Puşcaş, Ioan Moşincat – cpt. (‘83 Ioan Talpoş), Ovidiu Cătană – Andrei Lăcătuş şi Daniel Rostaş (‘66 Cosmin Nemeti). Rezervă: Florin Varga. Delegat: Gheorghe Temian. Conducător: Leontin Chiş

Olimpic: Ioan Barou – Bogdan Saitoş, Cosmin Cozma, Alex Barou, Gabriel Cighi – Dacian Iacob, Florin Bărnuţiu, Mihai Ardelean, Cosmin Sabou (cpt.) – Adrian Souca şi Cristian Şamşudan. Rezerve: Claudiu Mărcuş, Vlad Balota, Paul Gorgan, Adrian Bob şi Ionuţ Neaga. Delegat: Ioan Mărcuş

 Au arbitrat: la centru – Alexandru Turian (Zalău), asistenţi – Călin Argyelan (Suplacu de Barcău) şi Dull Patrick (Sărmăşag)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: Andrei Lăcătuş


 

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL