Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: ”Abordăm cu încredere jocul cu Sănătatea Cluj şi vom da totul pentru a câştiga”


Tehnicianul de la SCM Zalău se aşteaptă la un joc greu, dar este convins că echipa sa se poate mobiliza cu Sănătatea Cluj şi poate câştiga cele 3 puncte


La ultimul meci de pe teren propriu din acest an, SCM Zalău are de înfruntat un adversar dificil. Sub Meseş vine Sănătatea Cluj, care în urmă cu mai puţin de două luni reuşea mare surpriză a Cupei României şi învingea Viitorul lui Hagi, tocmai deţinătoarea trofeului.

La prima vedere, SCM Zalău porneşte cu şansa a doua în acest joc, ţinând cot de locurile ocupate în clasament de cele două echipe şi de lotul valoros de care dispune Sănătatea.

Însă, antrenorul Marius Paşca are mare încredere că elevii săi se vor mobiliza pentru a câştiga cele 3 puncte, de care au mare nevoie în lupta pentru salvare.

”Sper ca după victoria de la Odorheiu Secuiesc să ne fi deblocat din toate punctele de vedere. Ne aşteaptă un joc greu cu Sănătatea Cluj, o echipă ce are mulţi jucători cu state vechi în Liga 1, ce au experienţă. Sunt încrezător deoarece suntem pe o pantă ascendentă şi vom da totul pentru a câştiga, fiindcă pe teren propriu am făcut meciuri bune. Important este să eliminăm greşelile de pe faza defensivă pe care le mai avem. Avem datoria să scoatem cât mai multe puncte  din aceste două jocuri, pentru a ne apropia de locul 12. Privim cu încredere şi sperăm ca până la ora jocului să rezolvăm şi micile probleme de ordin medical care sunt la nivel de lot”, ne-a declarat Marius Paşca.

De cealaltă parte, managerul celor de la Sănătatea spune că echipa sa vine la Zalău să câştige.

”Poziţia ocupată în clasament de SCM Zalău nu este una concludentă. Marius Paşca are competenţa şi determinarea de a schimba în bine fotbalul de sub Meseş. Proabil are nevoie de timp şi susţinere pentru a readuce fotbalul la loc de cinste. Sănătatea Cluj vine cu gândul să câştige acest joc. Am trecut peste momentul eliminării din Cupa României, dar ştim că nu va fi uşor. Infirmeria este plină la noi, dar avem un lot valoros şi echilibrat şi sunt convins că la ora jocului vom arăta foarte bine. Meciul va fi interesant, pentru că la Zalău vine multă lume la stadion.  Asta înseamnă că se doreşte ca fenomenul fotbalistic să crească şi să fie susţinut. Cel mai bun să câştige”, ne-a declarat Marius Semeniuc.

Partida dintre SCM Zalău şi Sănătatea Cluj se dispută vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL